In de voetsporen van ‘Beyond Paradise’: win een vierdaagse trip naar Cornwall voor twee personen

Series |

Fans van ‘Beyond Paradise’: watch out, want we verloten een verblijf van drie nachten in een luxueus viersterrenhotel in Looe, Cornwall! Vier dagen lang ontdek je de verschillende locaties van de succesvolle BBC-show, treed je in de voetsporen van inspecteur Humphrey Goodman én geniet je van de prachtige Britse natuur. No worries, je hoeft geen misdaden op te lossen om kans te maken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Britse misdaadserie ‘Beyond Paradise’ is een spin-off van ‘Death in Paradise’. We volgen inspecteur Humphrey Goodman, die samen met zijn verloofde Martha Lloyd een nieuw leven begint in de buurt van de kust in Devon. Hij verovert al snel een plaatsje bij de lokale politie en lost samen met zijn team – met Esther Williams, Kelby Hartford en Margo Martins als spilfiguren – mysterieuze misdaden op. De serie is een boeiend evenwicht tussen spanning, romantiek en humor.

Benieuwd wat er zoal te beleven valt in de thuishaven van Humphrey en co? Lees dan snel verder, want wie weet trakteren we jou binnenkort wel op een trip naar Cornwall voor twee personen! Op het programma: een VIP-tour langs verschillende ‘Beyond Paradise’-locaties, een wijnproeverij bij de Looe Valley Vineyard, een authentieke afternoon tea met Cornish clotted cream en een uitgebreid diner. Ook de vluchten van en naar Bristol, het luxueus verblijf met ontbijt en de autohuur krijg je van ons cadeau. Het enige wat jij nog moet voorzien? Geldige paspoorten en eventueel een uitgebreide reisverzekering.

De vierdaagse reis geldt voor twee volwassenen van 21 jaar of ouder. Afhankelijk van de beschikbaarheid blijft de prijs twaalf maanden geldig, met uitzondering van officiële schoolvakanties, feestdagen en lokale festivals. De tickets moeten minstens drie maanden voor vertrek geboekt worden. Je kans wagen? Vul dan snel onderstaande vragen in! De wedstrijd loopt van 29 april tot 12 mei.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top