Seizoen 2 van het bejubelde ‘The White Lotus’ op Play4: ontdek de cast!

Series | Het tweede seizoen van de succesreeks ‘The White Lotus’ werd net als het eerste seizoen onthaald als een pareltje van het kleine scherm. Vanaf vanavond is het vervolgseizoen van de met 15 Emmys bekroonde reeks te zien op Play4. Als voorsmaakje stelt Pickx alvast de cast voor. Opgelet: spoilers!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Jennifer Coolidge als Tanya McQuoid-Hunt

Jennifer Coolidge, tot haar rol in ‘The White Lotus’ vooral bekend als Stifflers moeder in de ‘American Pie’-films, behoeft weinig uitleg meer. Ze is een van de weinige terugkerende personages uit seizoen 1. Daarin speelt ze een dramaqueen met kapsones die naar hotel The White Lotus in Hawaï gaat om haar gecremeerde moeder te begraven. Daar ontmoet ze een man die haar accepteert zoals ze is. In het tweede seizoen reizen Tanya en die man, die nu haar echtgenoot is, naar The White Lotus in Sicilië voor een romantisch uitje, maar de twee lijken niet met elkaar op te schieten...

Haar bijzondere rol van Tanya werd bekroond met twee Emmys en twee Golden Globes. Coolidge had eerder ook rollen in onder meer ‘A Cinderella Story’ en ‘Promising Young Woman’. Daarnaast verwierf de 62-jarige Amerikaanse ook faam met haar rol als Paulette Bonafonté Parcelle in de eerste twee ‘Legally Blonde’-films en zal ze waarschijnlijk te zien zijn in de aankomende derde film.

Haley Lu Richardson als Portia

Portia is Tanya’s assistente die met haar meegaat naar Sicilië, tot grote ergernis van Greg. Tot haar ongenoegen moet ze van Tanya in haar hotelkamer blijven. Ze smeedt een band met één van de andere gasten in het resort, maar er zijn kapers op de kust...

Haley Lu Richardson is vooral bekend van haar bijrollen in de coming-of-age film ‘The Edge of Seventeen’ en de psychologische horrorfilm ‘Split’. De Amerikaanse actrice heeft ook in verschillende andere shows gespeeld, waaronder ‘Ravenwood’, ‘Recovery Road’ en ‘Jane the Virgin’. Vorig jaar was Richardson uitvoerend producent voor de Netflix-film ‘Love at First Sight’, waarin ze ook meespeelde.

Theo James als Cameron Sullivan

Theo James speelt de rol van Cameron, een succesvolle zakenman uit een welgestelde familie. Hij had zijn studiegenoot Ethan en diens vrouw Harper uitgenodigd om tijd met hem en zijn vrouw Daphne door te brengen op Sicilië. Tijdens de reis komt Cameron over als een narcist in zijn ivoren toren. Hij bedriegt ook regelmatig zijn vrouw en krijgt gevoelens voor Harper.

James brak door in Hollywood met zijn rol als Tobias “Four” Eaton in de ‘Divergent’-films. Hij verscheen ook in de laatste twee ‘Underworld’-films en had een hoofdrol in de Netflix-animatieserie ‘Castlevania’. In 2010 had hij een bijrol in het populaire Britse kostuumdrama ‘Downton Abbey’. Hij speelde dit jaar de hoofdrol van een aristocraat die steeds dieper in de Britse criminele onderwereld wegzakt in de gesmaakte Netflix-reeks ‘The Gentlemen’, geregisseerd door Guy Ritchie.

Aubrey Plaza als Harper Spiller

Harper Spiller is een advocate die met haar man Ethan naar Sicilië reist. Ze kan niet goed opschieten met de nieuwe vrienden van haar man, maar die vindt dat ze te veroordelend is en er ontstaat een breuk tussen de twee. Op een gegeven moment vermoedt Harper dat Ethan vreemd is gegaan nadat ze een condoomverpakking in hun kamer heeft gevonden.

Plaza is vooral bekend door haar rol van April Ludgate in de NBC-sitcom ‘Parks and Recreation’ en als Shadow King in de superheldenserie ‘Legion’. Ze verscheen ook in verschillende films zoals ‘Scott Pilgrim vs. The World’, ‘Ingrid Goes West’, ‘Emily the Criminal’ en ‘Operation Fortune: Ruse de Guerre’. Eind dit jaar maakt ze haar opwachting in de Marvel-serie ‘Agatha: Coven of Chaos’ op Disney+. Haar andere aankomende projecten zijn de komedie ‘Animal Friends’, tegenover Ryan Reynolds, en Francis Ford Coppola’s sf-epos ‘Megalopolis’.

Sabrina Impacciatore als Valentina

Valentina is de hardwerkende manager van de White Lotus op Sicilië. Ze verwacht niets anders dan het beste van haar werknemers. Buiten het werk is Valentina erg eenzaam, deels omdat ze niet graag in de buurt van mannen is. Sterker nog: ze blijkt een stiekeme lesbienne die verliefd is op één van haar werknemers... 

Tot nu toe is Impacciatore vooral bekend van haar optredens in Italiaanse films en series zoals ‘The Last Kiss’ en ‘Disokkupati’. In 2004 had ze een bijrol in ‘The Passion of the Christ’. Ze werd genomineerd voor twee David di Donatello-awards, het Italiaanse equivalent van de Oscars.

Michael Imperioli als Dominic Di Grasso

Dominic Di Grasso is een Hollywoodproducer die met zijn vader en zoon naar Sicilië reist om hun afkomst te onderzoeken. Alle vrouwen in hun familie hebben een hekel aan hem omdat hij zijn vrouw vaak bedriegt. Hoewel Dominic aan het begin van de reis seks blijft hebben met andere vrouwen, krijgt hij uiteindelijk wroeging en probeert hij een betere echtgenoot te worden.

Michael Imperioli is vooral bekend als Christopher Moltisanti in de geliefde HBO-misdaadreeks ‘The Sopranos’, dat hem een Emmy opleverde voor Outstanding Supporting Actor in a Drama Series. De 58-jarige Amerikaan met Italiaanse roots had voorts nog bijrollen in verschillende grote Hollywoodfilms, zoals ‘Goodfellas’, ‘Jungle Fever’ en ‘Bad Boys’. Hij sprak de stem in van Frankie in de animatiefilm ‘Shark Tale’ uit 2004.

Jon Gries als Greg Hunt

Greg Hunt is een ander terugkerend personage uit seizoen 1. Hij wordt geïntroduceerd als een gast in de White Lotus op Hawaï die verliefd wordt op Tanya. Greg vertelde Tanya toen dat hij terminaal ziek is. In het tweede seizoen is hij niet erg aardig tegen zijn echtgenote. Hij verlaat Sicilië zelfs een paar dagen eerder voor zijn werk, ook al had hij die vakantiebestemming zélf voorgesteld.

Jon Gries is vooral bekend als oom Rico in de geliefde indiekomedie ‘Napoleon Dynamite’. Hij dook ook op in andere films en shows zoals ‘Get Shorty’ en ‘Lost’.

Tom Hollander als Quentin

Quentin is een homoseksuele Brit die met zijn vrienden en neef op vakantie is in Sicilië. Hij verschijnt op precies het juiste moment om Tanya te troosten als ze zich down voelt over Greg.

Tom Hollander is een karakteracteur die slechts zelden een hoofdrol toebedeeld krijgt. Als je hem herkent, is dat mogelijk door de films ‘Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest’ en ‘Pirates of the Caribbean: At World’s End’, waarin hij Lord Cutler Beckett speelde. Of misschien ken je hem van ‘Pride and Prejudice’, ‘Mission: Impossible – Rogue Nation’, ‘Bohemian Rhapsody’ of zijn driedubbele rol in ‘The King’s Man’. Ook in de Netflix-horrorfilm ‘Bird Box’ had Hollander een memorabele rol. Voor zijn bijrol in ‘The Night Manager’ won hij in 2017 een BAFTA.

Bekijk het tweede seizoen van ‘The White Lotus’ vanaf vanavond elke vrijdag op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top