Deze gezinnen springen in het ‘Blind Gekocht’-avontuur

Series | Vandaag begint op Play4 een nieuw seizoen van ‘Blind Gekocht’, waarin jonge koppels, alleenstaande mama’s, niew samengestelde gezinnen en alle andere gezinsvormen hun spaarcenten aan experts geven zodat zij voor hen een ideale nieuwe woning kunnen kopen. Dit zijn de kandidaten die deze keer de sprong wagen en hun zuurverdiende centen aan het ‘Blind Gekocht’-team toevertrouwen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Seppe en Niels

‘De mol’ had de messias van Gullegem, ‘Blind Gekocht’ heeft de ambassadeurs van Heule. Seppe is leerkracht in het lager onderwijs, Niels doctoreert in Gent. Ze willen verhuizen van de kangoeroewoning die ze delen met de moeder van Seppe naar hun eigen stekje. En dat bevindt zich liefst in Heule, bij Kortrijk. Naast een paar slaapkamers en een tuintje willen ze graag een toneelruimte waar ze samen theater kunnen maken. Hun budget van 310.000 euro is niet enorm, maar hopelijk wel genoeg voor een droomhuisje.

Lore en Armand

Lore en haar zevenjarige zoontje Armand wonen momenteel tijdelijk weer op de boerderij van oma en opa, waar ze vaak meehelpen. Maar nu is het tijd voor een nieuwe start in een eigen stekje. Lore heeft al heel wat woningen bezocht, maar laat zich telkens afschrikken door het vooruitzicht dat er verbouwingen moeten gebeuren. Hopelijk kan het ‘Blind Gekocht’-team die dus voor haar regelen. Met 335.000 euro hoopt ze een huisje te kunnen kopen met drie klaapkamers in een groene omgeving.

Balder en Heleen

Het is een verhaal dat voor velen waarschijnlijk bekend klinkt. Twee West-Vlamingen die in Gent studeren, er blijven plakken en dan een huis zoeken in de groene rand rond de stad, waar de woningprijzen de afgelopen jaren enorm de hoogte in zijn geschoten. Het is de situatie waar Balder en Heleen (en hun zoontje van bijna drie jaar oud) in zitten. Ze hebben 530.000 euro over voor een huis met een grote tuin, een grote leefruimte en een repetitieruimte voor muzikant Balder.

Chloë en Tony

Ook Chloë en Tony leerden elkaar kennen tijdens hun studies in Gent. Nu ze twee kindjes hebben, is hun woning veel te klein geworden. Ze willen het liefst zo dicht mogelijk bij het centrum van Wetteren wonen in een huis met drie klaapkamers, een oprit en een garage, en dat mag 365.000 euro kosten. Het wordt geen al te makkelijke zoektocht voor het team.

Heike en Gert-Jan

Dit koppel heeft met 525.000 euro net niet het grootste budget van het seizoen. Maar dat budget zal de zoektocht niet veel makkelijker maken. Gert-Jan is namelijk een ambtenaar die zo dicht mogelijk bij het centrum van De Pinte wil wonen, terwijl Heike net droomt van een groene omgeving waar ze haar liefde voor dieren verder kan zetten. Reken daar nog eens bij dat ze een tuin willen van 1.000 tot 2.000 vierkante meter, en je begrijpt dat het nog spannend kan worden.

Ingrid

Alleenstaande mama Ingrid is de oudste deelnemer van dit seizoen. Haar twee dochters zijn het huis uit en het zijn zij die besloten om hun mama in te schrijven voor ‘Blind Gekocht’. Zij willen niets liever dan dat hun mama weer dicht bij haar werk en haar vrienden kan wonen, liefst op fietsafstand van Leuven. Verder heeft Ingrid geen hoge eisen, behalve dat ze graag wil dat haar dochters nog steeds bij haar kunnen logeren. Haar huisje mag 363.000 euro kosten.

Mevin en Pieter

Tot slot is er nog dit koppel kleuterleiders, en de ouders van een dochtertje. Mevin is op het internet beter bekend als content creator Juf Mevin. Zij hebben al een prachtige woning, maar het ontbreekt hen vooral aan opslagplaats. Kleuterleiders moeten immers ergens hun talloze themadozen kwijt kunnen. Daarnaast is hun huis gelegen in een studentenwijk, wat niet echt meer past bij hun levensstijl. Het liefst willen ze verhuizen naar een landelijke woning in cottage-stijl, met een ruime tuin en een gezellig terras. Daar hebben ze 425.000 euro voor over.

Bekijk ‘Blind Gekocht’ vanaf vandaag op woensdag om 21u15 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top