Dina en Andy testen nieuwe stellingen in ‘Ze Zeggen Dat’

Series | ‘Ze Zeggen Dat’, het programma waarin Dina Tersago en Andy Peelman doordeweekse gezegdes en volkswijsheden aan een test onderwerpen, is terug. Op 16 mei start een nieuw seizoen, het vierde intussen, en daarin komen tal van nieuwe vraagstukken aan bod.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Helpt kreunen je om betere sportprestaties neer te zetten? Kan je een oude hond écht geen trucjes meer aanleren? Spreek je beter Frans als je een paar glazen op hebt? Maar ook: zijn vrouwen écht niet veilig op straat? Word je schever bekeken wanneer je tatoeages hebt? En zijn zonnepanelen met een digitale teller echt niet meer rendabel? In de vorige drie seizoenen testten Dina en Andy een breed scala aan stellingen, van eerder onbenullig tot bloedernstig.

Het nieuwe seizoen belooft meer van hetzelfde. Van libido’s na je 65ste, over sluimerend racisme tot of ducttape echt zo’n wondermiddel is. In de eerste aflevering knipt het team zelfs een fiets in twee, die Dina en Andy dan hopelijk kunnen herstellen met plakband.

Dina en Andy nemen geen blad voor de mond en duiken in de meest uiteenlopende stellingen op zoek naar antwoorden. Met hun kenmerkende flair gooien ze zichzelf in de strijd, gesteund door een bekende Vlaming wanneer nodig.

Bekijk ‘Ze Zeggen Dat op donderdag om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.  

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top