Seizoen 2 van ‘Nonkels’ komt eraan

Series | Het tweede seizoen van de succesvolle komische serie ‘Nonkels’ is vanaf vandaag te vinden op Streamz en is vanaf 18 april te zien op Play4. Het programma dat de gewone Vlaming een spiegel voorhoudt aan de hand van drie West-Vlaamse broers en absurde situatiehumor voegt ook nieuwe namen toe aan de cast.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Jelle De Beule, Rik Verheye en Wim Willaert scoorden twee jaar geleden met ‘Nonkels’. Daarin speelden ze drie broers wiens levens ineens op hun kop stonden wanneer de Kameroense vluchteling Innocent voor hun deur staat, op zoek naar onderdak bij zijn pennenvriend. Het eerste seizoen werd een razend succes, waardoor de makers meteen groen licht kregen om aan een tweede jaargang te beginnen werken.

Daarin rommelt het in de huishoudens van de West-Vlaamse broers Persyn. Innocent  wordt verliefd, Willy krijgt genadeloze concurrentie op de kunstgrasmarkt en Luc probeert onder de plak van Carine vandaan te kruipen. Dit zorgt voor serieuze barsten in de relaties van de Nonkels.

Het eerste seizoen werd geschreven door Jelle De Beule, Rik Verheye en Koen De Poorter en geregisseerd door Jelle Gordyn. Voor het tweede seizoen bestaat het schrijversteam uit De Beule, Verheye, Floris Schillebeeckx, Liesa Naert, Elisabeth Lucie Baeten en Cyriel Verstraete.

Oude en nieuwe namen

Rik Verheye, Jelle De Beule en Wim Willaert zijn terug als de drie “nonkels”, respectievelijk Willy, Luc en Pol Persyn. Willy is kunstgrashandelaar en de succesvolle zakenman van de familie. Luc probeert aan de dominantie van zijn vrouw Carine te ontsnappen. Het is zijn correspondentie die Innocent overtuigde om naar België te komen. Pol is een ietwat simpele ziel die Innocent uiteindelijk in huis haalde en hem omarmde alsof hij zijn zoon zou zijn – of zijn partner.

Isabelle Van Hecke keert terug als de bazige Carine, Emilie De Roo als Willy’s veel jongere vrouw Delphine en Blaise Afonso kruipt opnieuw in de huid van Innocent. Wim Opbrouck zal dan weer een grotere rol krijgen dan in het eerste seizoen als de baas van Tuincentrum De Tuin Van Eden. Hem kennen we van series als ‘Arcadia’, ‘Chantal’ en talloze andere titels. Een nieuwe naam in de cast is Assa Sylla. Sylla is een Franse actrice die bekend is van films als ‘Bande de filles’ en ‘The Last Mercenary’.

Ontdek het tweede seizoen van ‘Nonkels' nu op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Bekijk het tweede seizoen van ‘Nonkels' vanaf 18 april op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top