Hotels in Noord-Ierland en een roadtrip in de VS in tv-optie Pickx Mix in augustus

Series | De tv-optie Pickx Mix brengt abonnees in augustus naar alle uithoeken van de wereld, van een blik achter de schermen bij Noord-Ierse hotels over een kleine Britse kustgemeente tot een grote roadtrip vol antiek in de Verenigde Staten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Hotel People

De realityserie ‘The Hotel People’ duikt achter de schermen van de bekendste en meest luxueuze hotelketen van Noord-Ierland. Gasten die naar de idyllische hotels in de prachtige Ierse natuur afzakken verwachten niets minder dan perfectie, dus de druk zit op de ketel.

In de hotels werken kleurrijke peronages die te maken krijgen met veeleisende gasten, moeilijk te plannen muziekoptredens, bruiloften waar niets fout mag gaan en nog veel meer. En dat terwijl de horecasector nog probeert te herstellen van de grootste crisis in tijden. ‘The Hotel People’ hebben nooit een saaie dag.

Ontdek ‘The Hotel People’ vanaf 15 augustus elke maandag op FOX, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix.

Beyond Paradise

Beyond Paradise’ is een nieuwe spin-off van de populaire misdaadkomedie ‘Death in Paradise’. In die originele serie moeten Londense politieinspecteurs moorden en andere misdaden oplossen op het fictieve Caraïbische eiland Saint Marie (de serie wordt gefilmd in Guadeloupe). De spin-off volgt Humphrey Goodman (Kris Marshall), de protagonist van seizoenen 3 tot 6, die teruggekeerd is naar het regenachtige Engeland.

‘Beyond Paradise’ volgt Goodman en zijn verloofde Marthe Lloyd (Sally Bretton) naar een piepklein gehucht bij het kuststadje Devon, waar Goodman het lokale politiekorps versterkt en te maken krijgt met nieuwe mysteries, het ene nog absurder dan het andere.

Ontdek ‘Beyond Paradise’ vanaf 20 augustus op BBC First, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix.

Pawn Stars Do America

De ‘Pawn Stars’ van History Channel, dat zijn uitbaters van een pandjeshuis die soms astronomische bedragen neertellen voor unieke en historische voorwerpen. In ‘Pawn Stars Do America’ laten ze hun winkel achter en trekken ze op pad. Ze bezoeken de meest interessante plaatsen in Amerika, van Seattle tot Washington D.C., op zoek naar historische vondsten en indrukwekkende verzamelobjecten.

In elke twee uur durende aflevering ontmoeten Rick Harrison, Corey Harrison en Austin 'Chumlee' Russell van de 'World Famous Gold & Silver Pawn Shop' in Las Vegas fans in acht verschillende steden in de hoop de meest opmerkelijke voorwerpen te scoren. Enkele van de bijzondere voorwerpen die aan bod komen, zijn een handgeschreven brief van George Washington, een bronzen kanon uit de Amerikaanse Revolutie, een schild van Hendrik II van Frankrijk, een door Yousuf Karsh gesigneerde foto van Ernest Hemingway en nog veel meer.

Ontdek 'Pawn Stars Do America' vanaf 11 augustus elke vrijdag op History, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top