Bemachtig 1 van de 20 duotickets voor ‘Hit Man’

Films |

Ben je een romanticus, maar deins je ook niet terug voor een gezonde portie humor? Dan is ‘Hit Man’ absoluut een cinemabezoek waard! De verrassende komedie – met Glen Powell en Adria Arjona in de hoofdrol – is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal over een undercover huurmoordenaar. Regisseur Richard Linklater heeft al een Oscarnominatie op zijn naam staan, maar bewijst met deze beklijvende nieuwe film nogmaals zijn talent. Een filmavondje meepikken met een vriend(in), familielid of collega? Lees dan snel verder, want we geven 20 duotickets weg!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Professor Gary Johnson, meesterlijk vertolkt door topacteur Glen Powell, doet zich voor als huurmoordenaar in opdracht van de politie van New Orleans. Zijn missie? Huurmoorden verhinderen en de verdachten die zo’n hitmanbestellen in de boeien slaan. Een rol die hem goed afgaat, want Gary switcht voortdurend tussen verschillende persoonlijkheden alsof het een koud kunstje is. Tot hij opeens verliefd wordt op een potentiële klant ... Een wederzijds gevoel, want ook de beeldschone Madison valt als een blok voor Gary’s alter ego Ron. De twee raken verwikkeld in een mysterieuze affaire, waarin leugens en bedrog nooit ver weg zijn.


‘Hit Man’ verschijnt vanaf 22 mei op het witte doek. Wil jij graag een plaatsje bemachtigen in de cinema? Vul dan snel onderstaande vragen in en maak kans op 1 van de 20 duotickets. Deelnemen kan van 2 tot 14 mei.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top