Nieuwe afleveringen van ‘De Laatste 100 Uur’ op Pickx+

Films | Op Pickx+ kijk je binnenkort naar nieuwe afleveringen van ‘De Laatste 100 Uur’, het programma waarin Luk Alloo met een bekende Vlaming terugblikt op hun leven. Na passages van onder anderen Leah Thys, Bart Swings en Lukas Dhont is het nu aan Riadh Bahri, Christoff, Eline De Munck, Peter Van de Veire en Marnix Peeters.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De gasten van de tweede helft van dit seizoen zijn uiteraard geen onbekenden. VRT-journalist, nieuwsanker en presentator Riadh Bahri begon zijn carrière achter de schermen bij de openbare omroep, maar is intussen een vertrouwd schermgezicht. Zanger Christoff heeft er na een wissel van platenfirma, management en muziekgenre een woelige paar jaar op zitten. Eline De Munck maakte de overstap van actrice, zangeres en presentatrice naar succesvolle onderneemster, vooral met het brillenmerk Odette Lunettes. In maart beviel ze van een dochtertje. Peter Van de Veire heeft al een lange, maar niet onbesproken carrière op de televisie en de radio op zitten en schrijver Marnix Peeters, die nooit om wat controverse verlegen zit, heeft met ‘De ontluikende sekslust van Emma Mus (15)’ net een nieuwe roman uit.

Bewogen levens

In ‘De laatste 100 uur’ maakt Luk Alloo tijd om een inventaris op te maken van het leven van een BV. Wat liep er goed en wat had je liever anders aangepakt? Heb je echte liefde gekend? Heb je een gelukkige jeugd gehad? Welke keuzes hebben je tot hier geleid? Wie waren je vrienden en wat wil je hen nog zeggen? Hoe wil je herinnerd worden? Dat zijn slechts enkele van de centrale thema’s die aan bod komen, terwijl Luk zijn centrale gast op een tocht doorheen diens leven, carrière en de grote levensvragen loodst. En op het einde van elke aflevering wordt de vraag gesteld waar heel het programma om draait: wat zou je doen als je wist dat je nog maar honderd uur te leven hebt?

De gasten in ‘De laatste 100 uur’ zijn voor de duidelijkheid nog lang niet stervende, maar ze hebben er wel stuk voor stuk al een bewogen leven op zitten. Luk schuwt in de gesprekken de moeilijkere momenten niet, maar houdt het gesprek wel luchtig. Er mag namelijk ook eens gelachen worden, zelfs als je het over ernstige zaken hebt. In eerdere seizoenen kwamen gasten als Chris Lomme, Mark Eyskens, Ingeborg, Slongs, Omar Souidi en Patrick Lefevere al langs.

De nieuwe afleveringen van 'De laatste 100 uur’ zijn beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledige aanbod van Pickx+

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top