Win een vakantietrip voor 4 naar Frankrijk!

Films |

In juni staat Ushuaïa TV in het teken van de adembenemende en mysterieuze oceanen. Op het programma? Documentaires over de onderwaterwereld en een broodnodige wake-up call om onze wateren – en daarbij onze planeet – beter te beschermen. En wie water zegt, zegt vakantie! Ushuaïa TV en Pickx slaan de handen in elkaar voor een wedstrijd van formaat. Zin om kans te maken op een verblijf in een CAP France vakantiepark naar keuze? Lees even verder!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zon, zee en strand? Da’s genieten. Om de Maand van de Oceanen in de kijker te zetten, zendt Ushuaïa TV niet alleen fascinerende programma’s uit, ze trakteert in samenwerking met Pickx ook op een verblijf van een week voor 4 personen (2 volwassen en 2 kinderen) in een CAP France vakantiepark. Ter waarde van 2500 euro! De vakantie is inclusief accommodatie, volpension maaltijden en niet-betalende activiteiten binnen het vakantiepark. Kortom, jij kan lekker met je voetjes omhoog, zonder zorgen.

Winnaars mogen de vakantieperiode zelf uitkiezen, uitgezonderd van 15 juli tot 15 augustus en de kerst- en februarivakantie in Frankrijk. Je maakt een top drie van je favoriete vakantiedorpen van CAP France en de organisatie regelt de rest. De winnaar heeft exact één jaar om de vakantie te verzilveren. Kriebelt het al?

Meedoen is eenvoudig! Vul tussen 15 mei 2024 tot en 2 juni 2024 de wedstrijd- en schiftingsvraag in. Fingers crossed. Wie weet vertrek jij binnenkort op een zonovergoten vakantie naar Frankrijk.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top