Van deze series kan je in maart genieten dankzij Pickx Mickx!

Films | Zit je door je lijst van series en films heen en heb je dringend wat nieuw kijkvoer nodig? Geen paniek: Proximus Pickx heeft vanalles in de aanbieding. Dankzij de tv-optie Pickx Mix kan je weer een paar nieuwe topseries bekijken. Ideaal om die regenachtige dagen iets leuker te maken. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Chelsea Detective

De Londense wijk Chelsea is een mooie plek met mooie en vooral rijke mensen. Maar schijn bedriegt in dit idyllisch woongebied, want aan Chelsea zit ook een donker randje van bedrog, geweld, hebzucht en moord. Het ene na het andere lijk duikt op en de dingen zijn zelden wat ze lijken.

Te midden van al dat pracht en praal leeft Detective Inspector Max Arnold (Adrian Scarborough) alleen in zijn woonboot. Hij mag dan wel in Chelsea geboren zijn, maar de bescheiden DI Max Arnold staat ver af van de rijke elite. Max en zijn partner DS Priya Shamsie ('Sonita Henry', 'Luther', 'Into the Dark') lossen een reeks schokkende moorden op en brengen duistere werelden aan het licht achter de iconische gevels van Chelsea. De misdaden gebeuren op de meest onwaarschijnlijke locaties, want ook een Italiaans familierestaurant en een lokaal tuincentrum blijven niet gespaard.

Ontdek 'The Chelsea Detective' 4 maart tot 25 maart op BBC First, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Sister Boniface Mysteries

Nog een detectiveserie, maar de setting is wel helemaal anders. Deze reeks situeert zich in de jaren 60 en volgt een op een Vespa rijdende, moorden oplossende katholieke non: Sister Boniface. In de jaren 60 staat forensisch onderzoek bij de politie nog in de kinderschoenen. Gelukkig hoeven de inwoners van Great Slaughter niet te vrezen, want zij hebben de zuster als geheim wapen tegen al het kwaad. Als er ergens bewijsmateriaal is, kan je er zeker van zijn dat Boniface het zal vinden. Met natuurlijk wat hulp van de knappe inspecteur Sam Gillespie en de brigadier Felix Livingstone.

Geniet van deze luchtige misdaadserie waarin onder andere een lichaam vermomd als pop op de dorpsbraderie wordt aangetroffen, een tragedie gebeurt tijdens het bezoek van een filmploeg en een gruwelijke ontdekking wordt gedaan in de volkstuin.

Ontdek 'Sister Boniface Mysteries' elke dinsdag tussen 22 maart en 24 mei om 21u00 op BBC First, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Great Escapes with Morgan Freeman

Heb je je altijd al afgevraagd hoe gevaarlijke gedetineerden het voor elkaar krijgen om te ontsnappen uit de gevangenis? Dan is dit programma eentje om te volgen. Door middel van interviews en reconstructies worden enkele van de meest gedurfde gevangenisuitbraken ooit weer tot leven gebracht. Compleet met details over elke stap, inclusief de nauwgezette plannen van de gevangenen en de klopjachten die erop volgden.

Oscar-winnende acteur Morgan Freeman, die de hoofdrol speelde in 'Shawshank Redemption', een film over de heldendaden van een groep gevangenen in de fictieve Shawshank Staatsgevangenis, is gastheer en uitvoerend producent van de serie. Hij praat met gevangenen, hun familie, celgenoten, bewakers en gevangenismedewerkers om zo portretten te schetsen van beroemde ontsnappingen uit Alcatraz, Dannemora, Pittsburgh State Penitentiary en andere locaties.

Ontdek 'Great Escapes with Morgan Freeman' elke maandag vanaf 28 februari om 21u25 op History Channel, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Dino Lessen

Natuurlijk zijn we ook de allerjongsten niet vergeten! 'Yabba Dabba Dino’s' is een spin-off animatieserie van 'De Flintstones', die we natuurlijk allemaal kennen. In deze serie volgen we de beste vrienden Pebbles Flintstone en Bamm-Bamm Rubble.

Het tweetal groeit op in het prehistorisch tijdperk, maar wonen in Bedrock: een plek waar de moderne beschaving wel al zijn intrede heeft gemaakt. Om het beste van twee werelden te hebben, gaan de vrienden vanaf ze tijd hebben de 'Crags' in. Die wildernis overtreft hun gekste fantasieën en is even fantastisch als de vele dinosauriërs die er leven. Dino is Pebbels en Bamm-Bamms trouwe vriend, waarmee ze samen eindeloze avonturen beleven. In 'Dino Lessen' leer je alles wat je wil weten over de uitgestorven dieren!

Ontdek 'Dino Lessen' vanaf 19 maart elk weekend om 10u00 op Boomerang, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top