Welke Hollywood celebs zijn ook vrienden in het echte leven?

Films |

Onder het toeziende oog van crewleden en talloze camera’s spelen Hollywoodacteurs zij aan zij de meest uiteenlopende rollen. Emoties worden gedeeld, fouten worden gemaakt en resultaten worden geboekt. Maar wat als Proximus je meedeelt dat er ook op een filmset vriendschappen worden gesmeed?

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Emily Blunt en Meryl Streep

Emily Blunt en Meryl Streep werkten eerder al samen op de sets van ‘The Devil Wears Prada’ (2006) en ‘Into The Woods’ (2004). Daar werden de twee dames vrienden voor het leven nadat Streep op de laatste draaidag complimenten had gegeven aan de jonge, onzekere Emily Blunt. De appreciatie is trouwens wederzijds: in een bedankingsspeech in 2011 prees de Britse actrice uitvoerig de kwaliteiten en persoonlijkheid van Meryl Streep. Beide actrices waren dan ook in de wolken toen ze in 2018 opnieuw samen op de planken stonden voor de film ‘Mary Poppins Returns’. 


Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire

Volgens Hollywoodreporters hebben deze twee acteurs de mooiste bromance uit de industrie. Het begon allemaal in 1990 toen de jonge acteurs nog tieners waren en auditie deden voor dezelfde rol op televisie. Ze leerden elkaar toen beter kennen, werden vrienden en beloofde elkaar vervolgens te helpen in hun carrière. “Elke keuze die ik ooit heb gemaakt, heb ik afgetoetst bij Tobey. En andersom”, verklaarde DiCaprio in een interview. “We kunnen uren doorpraten over allerhande projecten en steunen elkaar in alles wat we doen.”

 

Jennifer Aniston en Selena Gomez

Zowel Jennifer Aniston als Selena Gomez delen hetzelfde managementbureau en blijkbaar ook heel wat andere interesses. Er waren zoveel overeenkomsten tussen de twee dat Aniston Gomez kort na hun eerste ontmoeting bij haar thuis uitnodigde op de koffie… of beter gezegd voor een stukje pizza. Dat verklapte Aniston in 'The Ellen DeGeneres Show’. “We kennen elkaar al jaren en we houden af en toe wel van een stukje pizza. Het is een meisje naar mijn hart”, aldus Aniston die naar verluidt ook advies over het ouderschap verleent aan Selena.

David Beckham en Snoop Dogg

Wie had dit verwacht? Een voormalig voetballer van Manchester United en Real Madrid wordt beste maatjes met de Amerikaanse rapper uit Compton, Los Angeles. David Beckham en SnoopDoggyDog hebben samen één van de meest opmerkelijke vriendschappen uit Hollywood. Het is bovendien geen gewone vriendschap volgens Snoop Dogg: “Hij is als een broer voor mij. Als ik een nummer schrijf, stuur ik hem altijd een kopie voordat het nummer definitief afgewerkt is.” Snoop Dogg wil Beckham ook leren rappen: “Ik ga hem leren rappen, wees daar maar zeker van want ik houd net zoveel van voetbal als hij van hip-hop.”

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top