Nu in de Op aanvraag-catalogus: de laatste episode van de Star Wars-saga

Films | Goed nieuws voor de fans van Star Wars. Vanaf 24 april is "Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker" beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus.

Door Pickx

Deel dit nieuws

"The Rise of Skywalker" moet de razendpopulaire saga die George Lucas in 1977 in het leven riep afronden. Aan J. J. Abrams de loodzware taak om een waardige afsluiter, waar de fans al jaren likkebaardend naar uitkijken, in de steigers te zetten. Gelukkig draait Abrams al even mee, want hij stond ook achter de camera voor de eerste episode van de nieuwe trilogie: "The Force Awakens".

In "The Rise of Skywalker" onderneemt Kylo Ren, aan het hoofd van de First Order, een zoektocht naar een reliek van de Sith dat hem zou toelaten de plak te zwaaien over het volledige universum. Maar dat is buiten Rey gerekend, die de toekomst van de Jedi gestalte geeft, en die er alles aan zal doen om Ren terug aan de juiste kant van de force te krijgen. Geen gemakkelijke taak, maar ze zal hulp krijgen van Finn, Poe Dameron, Chewbacca en R2-D2 aan boord van de Millennium Falcon.

De film wordt het zoveelste kassucces voor Disney en brengt wereldwijd meer dan 1 miljard in het laatje, net zoals de vorige drie afleveringen. Hoe kan het ook anders, met een 2 uur en 20 min durend spektakel als sluitstuk van een saga die volledige generaties jarenlang heeft doen dromen. 

Hieronder alvast een voorsmaakje dankzij een teaser van Disney die hulde brengt aan het volledige parcours dat de saga heeft doorlopen:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top