Paasvakantie met deze kinderfilms in de VOD-catalogus en Pickx Mix

Kids | Ook in de VOD-catalogus van Proximus en de Pickx Mix-catalogus is het paasvakantie. De komende weken vind je er de leukste films voor de kleinsten terug voor een gezellig filmmomentje met de hele familie. Een overzicht van onze favorieten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Migration

Migration’ is de nieuwste film van Illumination Productions, de animatiestudio achter onder andere de ‘Despicable Me’-films en ‘The Super Mario Bros. Movie’. Het scenario van deze animatiefilm is geschreven door niemand minder dan Mike White, bij volwassen kijkers bekend als bedenker van de serie ‘The White Lotus’. De film volgt een familie eenden in New England in de Verenigde Staten. De vader van het gezin is voorzichtig en wil niet dat zijn kinderen de wereld verkennen, maar wanneer ze een groep migrerende eenden leren kennen die naar Jamaica vliegen, laat hij zich toch overhalen om mee te gaan en zijn horizonten te verbreden. Wat volgt is een reeks avonturen waarbij de eenden steeds meer uit hun comfortzone getrokken worden.

‘Migration’ is deze paasvakantie beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

Paw Patrol

Als de grootste rivaal van de Paw Patrols, burgemeester Humdinger, chaos begint aan te richten in Avonturenstad, doen Ryder en de heldhaftige pups hun best om hem te stoppen. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de Paw Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.

‘Paw Patrol’ is deze paasvakantie beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

Titina

Dit is een avonturenfilm waarin de protagonist, ontdekkingsreiziger Roald Amundsen, een ballonvaart wil maken naar de Noordpool. De ballon is gebouwd door Umberto Nobile, een man die vredig in Rome woont met zijn schattige hond Titina. Op een dag vraagt de beroemde ontdekkingsreiziger hem het luchtschip te ontwerpen waarmee hij de Noordpool kan veroveren. Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van een historische expeditie, gezien door de ogen van Titina, de eerste - en laatste - foxterriër die de Noordpool bereikte.

‘Titina’ is deze paasvakantie beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Ernest et Celestine

De beer Ernest en de muis Celestine sluiten een onverwachte vriendschap. Jonge muizen krijgen hun hele leven lang te horen dat beren vreselijk kwadaardig zijn, maar daar gelooft Celestine niets van. Wanneer ze in aanvaring komt met de hongerige Ernest, overtuigt ze hem ervan dat ze best samen kunnen werken. Ze stelen snoep voor de beer en tanden voor de muis, die studeert om tandarts te worden, maar al snel zit de politie hen op de hielen. ‘Ernest & Celestine’ is een prachtige animatiefilm van Frans/Belgische makelij. Regisseurs Stéphane Aubier en Vincent Patar en cartoonist Benjamin Renner sloegen de handen in elkaar om de kinderboeken van Gabrielle Vincent naar het witte doek te brengen.

‘Ernest et Celestine’ is deze paasvakantie beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Knor

Knor’ is een schitterende Nederlandse stopmotionfilm met een biggetje in de hoofdrol. Het verhaal is gebaseerd op een boek van Tosca Menten en volgt een 9-jarig meisje, Babs, dat van haar grootvader een biggetje krijgt. Een onschuldig cadeau denk je? Wees daar maar niet zo zeker van. Ondanks drie duidelijke regels en een intensieve training maakt het varken er een zwijnenstal van in huis en klagen Babs' ouders steeds meer over zijn aanwezigheid. Haar grootvader ziet hem dan weer graag deelnemen aan de plaatselijke worstenwedstrijd...

‘Knor’ is deze paasvakantie beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top