"Alles gaat dood bij mij": de beste quotes uit 'First Dates'

Films | Het internationale succesprogramma 'First Dates' heeft ondertussen ook Vlaanderen in zijn greep. Opnieuw maakten 8 singles hun opwachting, met geslaagde en iets minder geslaagde ontboezemingen tot gevolg. Wij selecteerden voor jou de beste quotes en zinsneden van de single cupido's uit aflevering 11.

Door Pickx

Deel dit nieuws

"Ben jij een snoeper?"

De sportieve Jo wordt nog voor zijn date door maître Patrick op de rooster gelegd. Jo werkt als productie-verantwoordelijke in een snoepmagazijn en komt dan ook aandraven met een lekkere pot zure hosties. "Ben jij een snoeper?", komt Patrick meteen ter zake. De 27-jarige sportieveling scoort er alvast mee bij zijn date. Al vindt ze het wel niet al te positief voor haar lijn.

Later blijkt dat Marjolein echter niet zonder chicken nuggets kan, dus wat is dat dan met die mooie lijn?

"Wie heeft mannen nodig?"

De 28-jarige Marjolein valt op haar beurt ook meteen met de deur in huis. Tijdens het eerste shot dat we van de jongedame te zien krijgen, neemt ze al meteen de volledige mannengilde onder vuur. "Wie heeft mannen nodig?", vraagt ze zich luidop af. Om dan snel te beseffen, "dit is waarschijnlijk niet de juiste setting voor zo'n mopje". Saved by the bell, zeggen we dan!

Al kan de jonge vrouw met de getatoeëerde wenkbrauwen wel meer dan duidelijk haar mannetje staan, wat Jo ook snel zal ondervinden.

"Alles gaat dood bij mij"

Misschien wel meteen een antwoord op haar vraag waarom ze een man nodig zou hebben. Iets verderop moet de studente orthopedagogie met het pittige uiterlijk van het hart dat niets in haar omgeving een lang leven beschoren lijkt. "Alles gaat dood bij mij", klink het cru. Jo's return is goud waard: "Dus ook geen huisdieren dan of ...?"

Misschien geen ramp voor Jo dat er uiteindelijk toch geen vervolg gebreid wordt aan deze date...

"Ik heb ook graag dat ze borsten heeft. Dat is altijd wel schoon eh."

Kunstrestaurateur Frederik weet maar al te goed wat hij wil in een vrouw. Hij is op zoek naar een intelligente tegenpartij, die bij voorkeur over de typische vrouwelijke kenmerken beschikt. "Ik heb ook graag dat ze borsten heeft. Dat is altijd wel schoon eh," klinkt het vrank en vrij. Even later zinnespeelt de snoeper zelfs meteen al op meer. "Een beetje friemelen en zo", dixit Frederik.

Wanneer de date echter uiteindelijk op een sisser uitdraait, klinkt het dat hij er niet was voor de seks. Nou nou, Frederik, oorspronkelijk klonk het toch enigszins anders...

"Het mag een beetje fake zijn eh, we zijn 2019"

Voormalig model Bram toont zich tijdens zijn date nogal praatziek, iets waar ook zijn date Lotte uiteindelijk op zal afknappen. Dat hij wel te vinden is voor vrouwelijk schoon, al dan niet met kosmetische ingrepen, maakt hij al vrij snel duidelijk. Gevraagd naar zijn afknappers klinkt het luid en duidelijk: "Niet te fake". Om dan aan te vullen dat een beetje fake wel eens leuk kan zijn voor tussen de lakens. Je moet weten wat je wil he, Bram!

Wanneer de 23-jarige studente rechten naar haar plaats begeleid wordt, kan Bram het ook niet laten om een blik te werpen op haar achtersteven. "Ik blijf een vent eh", klinkt het haast verontschuldigend. Hopelijk voor Lotte zijn er daar niet te veel ingrepen aan te pas gekomen...

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top