Nieuwe en aangepaste rubrieken in Iedereen Beroemd

Films | Vrijdag is de voorlopig laatste aflevering van 'Homo universalis' te zien in Iedereen Beroemd. De populaire rubriek neemt een kleine pauze wegens de coronamaatregelen, en eindigt op een hoogtepunt: met nog 50 mannen en vrouwen in het spel die meedingen naar ultieme roem en de titel van Homo universalis. Onder andere de oudste deelnemer (Bert, 75 jaar) en de allerjongste (Mohammed, 18 jaar), vuurspuwer Dries en de dove bakker Bart dingen nog mee naar de hoofdprijs. De tweede helft van dit seizoen wordt later uitgezonden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De rubriek 'Huh?!', die nu al te zien is in Iedereen Beroemd, wordt vanaf komende maandag 6 april de uitsmijter: een vast panel deelt dagelijks een bizar maar correct weetje.

Natuurlijk speelt de redactie van Iedereen Beroemd in op hoe het leven in Vlaanderen door de coronacrisis veranderd is, met enkele nieuwe en aangepaste rubrieken. In het nieuwe 'Woonvlogcentra' delen senioren en hun begeleiders hoe hun leven in het woonzorgcentrum er nu uitziet. 'Op pauze' toont hoe mensen creatief omgaan met hun leven dat nu even op pauze staat. Van een uitgesteld huwelijk over een rockband die op Werchter ging staan maar nu niet kan repeteren, tot een biologe die haar onderzoek moet stoppen en haar lab dan maar gebruikt om coronatests te doen. En in deze tijden zetten heel wat mensen zich in voor anderen. 'Hartverwarmend' deelt enkele mooie initiatieven, van koken voor verplegers tot mondmaskers maken. Ook 'De coach' is terug om mensen een hart onder de riem te steken.

Met 'Lockdown LOL' (op maandag, woensdag en vrijdag) wil Iedereen Beroemd dan weer zijn steentje bijdragen en de verveling bij kinderen thuis uit de wereld helpen. In deze populaire rubriek, die volledig gemaakt wordt met video's die de kijkers insturen, dagen kinderen elkaar virtueel uit met een opdracht: bouw een zo hoog mogelijke toren, haal een 1 april-grap uit bij een van jouw huisgenoten... De kijkers thuis voeren die opdracht vol enthousiasme uit en sturen hun video door naar Iedereen beroemd. Na tweeënhalve week zijn er meer dan 500 unieke inzenders voor 'Lockdown LOL'.Donderdag startte ook de nieuwe rubriek 'Onze natuur', voortaan elke donderdag te zien in Iedereen beroemd. Pim Niesten, cameraman en bioloog, trok enkele maanden geleden door België om de wonderlijke natuur dicht bij ons in beeld te brengen. Hij deed dat eerder al voor het BBC-programma Planet Earth en voor National Geographic over de hele wereld, maar hier – in onze achtertuinen en bossen – is zeker evenveel moois te zien.

Andere, bestaande rubrieken lopen nog door. In 'Op kot' houden de kotstudenten zich ook nu nog bezig, en in 'Van Alaska tot Zimbabwe' tonen correspondenten van over de hele wereld nu hoe hun land met de coronacrisis omgaat. De rubriek 'Dwars door Oceanië' met fietser Wouter Deboot is ook nog steeds elke maandag te zien (deze rubriek werd op voorhand opgenomen).

Bekijk Iedereen Beroemd elke weekdag rond 19u40 op Eén of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top