Agatha Raisin doet haar ding vanaf 5 augustus op BBC First

Series | Agatha Raisin is een scherpe, maar emotioneel onzekere PR-goeroe die haar succesvolle marketingcarrière in Londen heeft opgegeven voor een minder chaotisch leven in een pittoresk dorpje in de Cotswolds. Maar haar hoop op een rustig leventje wordt snel de kop ingedrukt als er zich in de gemeenschap een aantal moordgevallen voordoet.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De amateur-superspeurder raakt geïntrigeerd door de geheimen achter de moorden en probeert, bijgestaan door buurman en grote liefde James, de misdaden op te lossen. In dit seizoen wordt een enthousiaste wandelaar dood in een veld aangetroffen, wordt een jonge bruid in een bizarre vloedgolf aangetroffen, schijnbaar verdronken, en is een voorzitter van de parochieraad vermoord vanwege een ruzie over waterrechten. Bewerking gebaseerd op de komische whodunit romans van bestsellerauteur M. C. Beaton met de voor een Emmy-award genomineerde Ashley Jensen als Agatha Raisin.



Agatha Raisin (seizoen 1) is vanaf maandag 5 augustus om 21u00 te zien op BBC First.

BBC First HD is beschikbaar op kanaal 26 in Vlaanderen en kanaal 276 in Brussel in de tv-bundel Entertainment Channels en Family op TV van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top