Sciencefiction, magie en humor op de streamingdiensten in April

Series | Net als elke maand brengt Pickx je een overzicht van het nieuwe kijkvoer op de grootste streamingdiensten, Netflix, Disney+ en Streamz. Een nieuwe prestigeserie, een magische film en twee vervolgen komen in april op je af.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Rebel Moon – Part 2: The Scargiver

In april keert Netflix terug naar Veldt, want ‘Rebel Moon – Part 2: The Scargiver’, het tweede deel in de sciencefictionsaga van Zack Snyder, verschijnt vier maanden na het eerste. “De twee films dienen een heel ander doel”, legt Snyder uit. “In de eerste film leren we de personages helemaal kennen, zodat je in de tweede begrijpt waarom ze zo hardnekkig vechten voor de dorpelingen van Veldt."

In deze tweede film staan Kora (Sofia Boutella) en haar bende van verschoppelingen opnieuw tegenover het Imperium en admiraal Atticus Noble (Ed Skrein), een vijand waarvan ze dachten dat die al verslagen was. Hij heeft het commando over een legertje soldaten en de dreadnaught, een gigantisch ruimteschip bedoeld voor de totale vernietiging van hele planeten. Naast Sofia Boutella keren Michiel Huisman, Charlie Hunnam en Djimon Housou terug.

Ontdek ‘Rebel Moon – Part 2: The Scargiver’ vanaf 19 april op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

3 Body Problem

3 Body Problem’ is een breinbrekend sciencefictiondrama van de makers van ‘Game of Thrones’ (David Benioff en D.B. Weiss), gebaseerd op de boekentrilogie ‘The Three-Body Problem’ van de Chinese auteur Liu Cixin. Het epische verhaal legt banden van de Culturele Revolutie in het China van de jaren 60 tot het hedendaagse Oxford. Een beslissing van een vrouw in de jaren 60 zorgt ervoor dat de wetten van de natuurwetenschap stilaan uit elkaar vallen. Een groep briljante wetenschappers moet de handen in elkaar slaan met een dappere detective om een existentiële dreiging voor de mensheid tegen te gaan.

Benioff en Weiss sloegen de handen in elkaar met scenarist Alexander Woo (‘True Blood’) en regisseur Derek Tsang (‘Better Days’) om de epische boeken te vertalen naar acht spannende, hersenkrakende en visueel verbluffende afleveringen. De cast bestaat uit kleppers als Benedict Wong (‘Doctor Strange’), Jess Hong (‘The Brokenwood Mysteries’), Jovan Adepo (‘Watchmen’), Eiza González (‘Ambulance’), John Bradley (‘Game of Thrones’) en Sir Jonathan Pryce (‘The Crown’).

Ontdek ‘3 Body Problem’ vanaf 1 april op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Wish

Disney vierde zijn honderjarige bestaan met de release van de bijzondere animatiefilm ‘Wish’ (de titel en het verhaal zijn een verwijzing naar ‘When You Wish Upon a Star’, een lied dat geschreven werd voor de Disneyfilm ‘Pinocchio’ en dat sindsdien een soort lijflied werd voor de filmstudio). In ‘Wish’ reizen we naar het magische koninkrijk Rosas, waar de idealistische Asha een wens doet die zo krachtig is dat ze beantwoord wordt. Een kosmische kracht, een stervormig balletje grenzeloze energie genaamd Star, daalt neer op Asha. Samen gaan ze de strijd aan met koning Magnifico, de heerser van Rosas die het volk van Asha onder de knoet houdt.

Ariana DeBose, die een Oscar won voor diens bijrol in ‘West Side Story’, sprak de stem in van Asha. Chris Pine (‘Star Trek’) leent zijn stem dan weer aan koning Magnifico. De film brengt hulde aan de lange geschiedenis van Disney door onder andere klassieke 2D-animatie te vermengen met 3D, met een unieke stijl als gevolg.

Ontdek ‘Wish’ op Disney+ vanaf 3 april, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Nonkels – seizoen 2

Twee jaar nadat Jelle De Beule, Rik Verheye en Wim Willaert scoorden met het West-Vlaamse humoristische ‘Nonkels’ komen de programmamakers op de proppen met een tweede seizoen. Dat zal vanaf 18 april te zien zijn op Play4, maar is al vanaf 1 april beschikbaar op Streamz.

In het tweede seizoen van de succesreeks Nonkels rommelt het in de huishoudens van de West-Vlaamse broers Persyn. Innocent (Blaise Afonso) wordt verliefd, Willy (Rik Verheye) krijgt genadeloze concurrentie op de kunstgrasmarkt en Luc (Jelle De Beule) probeert onder de plak van Carine (Isabelle Van Hecke) vandaan te kruipen. Dit zorgt voor serieuze barsten in de relaties van de Nonkels. Of om het met de woorden van nonkel Willy te zeggen: Huwelijk?? Gruwelijk!

Ontdek het tweede seizoen van 'Nonkels' vanaf 1 april op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top