Deze films en series mag je in maart niet missen in de tv-optie Pickx Mix

Films | Abonnees met de tv-optie Pickx Mix mogen zich deze maand opnieuw verwachten aan een stevige portie films- en series van de bovenste plank. Dit zijn onze kijktips voor de maand januari in de tv-optie Pickx Mix.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Mountain Men, seizoen 1

De ‘Mountain Men’ staan samen met hun gezin op eigen voeten en leven van het land. Nu de winter op de bergen van Noord-Amerika achter de rug is, wordt het leven van de bewoners er een beetje gemakkelijker op. De rivieren worden wilder door de smeltende sneeuw en hoewel dat gevaarlijk is, zorgt dat er wel voor dat ze opnieuw voorraden kunnen inslaan en voedsel kunnen kweken. Dit jaar verloopt dat moeilijker dan anders, waardoor de Mountain Men zich voorbereiden op een wereld in verandering. Ze zullen zich schrap moeten zetten voor het ergste dat de Amerikaanse wildernis voor hen in petto heeft.

Ontdek het eerste seizoen van ‘Mountain Men’ vanaf 1 maart elke dinsdag om 21u op History Channel, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit.

U-boat Wargamers

Voor deze reeks keren we terug naar de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de slag om de Atlantische Oceaan geeft admiraal Karl Dönitz, hoofd van de U-bootvloot van de nazi’s Groot-Brittannië een ferme dreun door hun koopvaardijschepen tot zinken te brengen. Voor de burgers van Groot-Brittannië dreigt een enorme hongersnood, en dat is net wat Dönitz wil. Als hij verdergaat, worden de Britten gedwongen zich over te geven en verliezen de geallieerden hun laatste steunpunt in West-Europa. De gepensioneerde Gilbert Roberts moet een nederlaag helpen afwenden. Hij moet de tactieken van Dönitz ontcijferen en een manier vinden om de verwoestende duikboten tot zinken te brengen. 

Aangezien de marine elke militair nodig heeft, moet Roberts beroep doen op een een groep vrouwen van de Women’s Royal Navy Service (WRNS), in de volksmond bekend als de Wrens. Door na te denken over hoe de officiers in de onderzeeërs te werk gaan, kunnen ze de tactiek van Dönitz achterhalen. Maar kunnen ze de nederlaag ook effectief afwenden?

Ontdek het eerste seizoen van ‘U-boat Wargamers’ vanaf 16 maart elke dinsdag om 21u op History Channel, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit.

Riphagen

Ook dit verhaal speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Andries ‘Al Capone’ Riphagen, gespeeld door Jeroen van Koningsbrugge, is niet alleen een bokser, zwarthandelaar en souteneur, maar vooral een fervent Jodenjager.

Riphagen wordt onmetelijk rijk met het opsporen, afpersen en verraden van Joodse onderduikers en waant zich hierbij onaantastbaar. Maar als hij een belangrijke verzetsgroep verraadt, opent de jonge politieagent en verzetsstrijder Jan van Liempd (Kay Greidanus) de jacht op hem.

Ontdek ‘Riphagen’ vanaf 15 maart op Pickx+, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top