Mysterie en Britse geschiedenis in maart via Pickx Mix

Series | In de maand maart is opnieuw heel wat nieuws te ontdekken in de tv-optie Pickx Mix, van intriges in het Victoriaanse Toronto tot de invloed van het Britse kolonialisme op de wereld. Een overzicht van het nieuwe kijkvoer in de tv-optie Pickx Mix.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nine Perfect Strangers

De serie ‘Nine Perfect Strangers’ neemt ons mee naar Tranquillum House, het kuuroord van de innemende wellnessgoeroe Masha (Nicole Kidman). Haar praktijken zijn onorthodox, maar haar klanten doorgaans steenrijk. Van een romanschrijfster die er een moeilijk jaar op heeft zitten (Melissa McCarthy) tot een verslaafde atleet (Bobby Cannavale) en een naïeve vader (Michael Shannon), allemaal hebben ze hun eigen problemen en hopen ze dat Masha hen kan helpen. Maar is zij echt het genie dat ze zegt te zijn, of neemt ze de hele boel in de maling?

David E. Kelley (bedenker van ‘Big Little Lies’ en ‘The Undoing’) en scenarist John-Henry Butterworth (‘Edge of Tomorrow’, ‘Ford v Ferrari’) herwerkten de gelijknamige roman van de Australische auteur Liane Moriarty tot het scenario van deze eigenzinnige serie vol psychologische spelletjes.

Ontdek ‘Nine Perfect Strangers’ vanaf 14 maart elke donderdag om 20u35 op STAR Channel, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix.

Murdoch Mysteries

Deze politiereeks is al sinds 2008 een vaste waarde op de Canadese televisie, en werd sindsdien overal ter wereld uitgezonden en gesmaakt. Yannick Bisson speelt de hoofdrol van detective William Murdoch, die zijn tijd vooruit is door in het Victoriaanse Toronto als een van de eersten methodes als vingerafdrukken, bloedtesten en sporenonderzoek te gebruiken. Zo wordt hij tegelijk gezien als een excentriekeling en een geniale rechercheur. Elke aflevering stelt hem voor een nieuw moordmysterie.

BBC First zendt het derde, vierde en vijfde seizoen uit. Het derde seizoen begint in Engeland. Murdoch heeft geen flauw idee wie hij is en hoe hij daar geraakt is, noch waarom een groep gewapende mannen hem opjaagt. Hij wordt in de loop van de seizoenen geconfronteerd met verdwenen kunstwerken, revolutionaire maar levensgevaardlijke technologieën en beweringen van bovennatuurlijke verschijnselen.

Ontdek ‘Murdoch Mysteries’ vanaf 11 maart op BBC First, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix.

Al Murray: Why Does Everyone Hate The British Empire?

In deze vierdelige serie reist Al Murray naar landen die ooit deel uitmaakten van het Britse rijk. Samen met een plaatselijke komiek duikt hij in de geschiedenis en onderzoekt hij ter plaatse hoe het koloniale verleden sporen nalaat in het heden. In de eerste aflevering reist Al naar Zuid-Afrika, waar hij vergezeld wordt door Loyiso Gola. Hierna zet hij samen met Anuvab Pal zijn reis verder naar India.

Ontdek ‘Al Murray: Why Does Everyone Hate The British Empire?’ vanaf 21 maart 21u15 op History!


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top