Geniet van deze tv-tips tijdens de herfstvakantie

Films | Wie zich tijdens de herfstvakantie zich wil ontspannen, kan altijd terecht bij de talrijke televisiezenders. Pickx zocht en vond enkele tv-tips voor een (ont)spannende of boeiende televisieavond.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: Escape Room

Een film zonder horror op Halloween is als een café zonder bier. Daarom kan je vanavond op VTM4 kijken naar de griezelprent 'Escape Room' met Evan Williams, Annabelle Stephenson en Elisabeth Hower. Kristen en haar vriend Tyler worden samen met twee andere koppels opgesloten in een escape room. Ze denken dat ze een spel spelen, maar wanneer de uitdagingen steeds moeilijker en dodelijker worden, realiseren ze dat ze niet langer een spel spelen en voor hun leven moeten vechten.

Bekijk ‘Escape Room’ op maandag 31 oktober om 22u25 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Dinsdag: Dying to live

In deze documentaire volgen we de jonge, gedreven huisarts Mirjam. Ze is gespecialiseerd in de levenseindezorg en helpt patiënten zo goed mogelijk te leven wanneer de dood nadert. Wanneer Mirjam zelf een palliatieve patiënt wordt, wil ze nog één missie voltooien voor haar overlijden: het taboe over doodgaan doorbreken. Deze documentaire is de moeite van het kijken waard omdat je zowel het perspectief van de patiënt als de dokter te zien krijgt.

Bekijk ‘Dying to live’ op dinsdag 1 november om 20u10 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Woensdag: Absolution

Hoe zou het nog zijn met Steven Seagal? Tegenwoordig vertoeft deze Amerikaanse acteur en gevechtskunstbeoefenaar in de entourage van Vladimir Poetin, die hij "één van de grootste wereldleiders ooit" noemt. Maar laat dat je niet tegenhouden om te kijken naar 'Absolution', waar de man de rol vertolkt van geheim agent John Alexander. Wanneer hij gevraagd wordt om jacht te maken op een Afghaanse drugsdealer, wordt zijn loyaliteit op de proef gesteld. Hij moet de moeilijke keuze maken tussen een meisje te bevrijden uit de klauwen van mensenhandelaars en trouw te blijven aan zijn werkgever.

Bekijk ‘Absolution’ op woensdag 2 november om 20u35 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Donderdag: Nanny McPhee and the Big Bang

In deze sequel van 'Nanny McPhee' uit 2010 werkt onze protagonist opnieuw als kinderoppas. Dit keer speelt het verhaal zich af op het platteland tijdens de Tweede Wereldoorlog. De man van Isabel Green werd opgeroepen om te vechten voor zijn land en ze moet nu op haar eentje een boerderij draaiende houden. De nieuwe nanny gebruikt haar magie om de kinderen in het gareel te houden.

Bekijk ‘Nanny McPhee and the Big Bang’ op donderdag 3 november om 20u35 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Vrijdag: Victoria & Abdul

We blijven even in historische sferen met deze dramafilm uit 2017, gebaseerd op waargebeurde feiten. Op het einde van de 19de eeuw reist de jonge Abdul Karim vanuit India naar Londen om mee te werken aan het gouden jubileum van koningin Victoria. De twee ontmoeten elkaar en er ontstaat een hechte band tussen de vorstin en haar adviseur. De hofhouding van koningin Victoria ziet dat niet zitten en stelt alles in het werk om zich van Abdul te ontdoen.

Bekijk ‘Victoria & Abdul’ op vrijdag 4 november om 22u35 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top