't Is weer voorbij die mooie zomer, maar deze tv-tips bieden troost

Films | De tijd van terrasjes en tropische temperaturen ligt voor de komende maanden achter ons, maar niet getreurd! Pickx schotelt jou een reeks leuke televisietips voor.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: Wouter Deprez - Levend en vers

In eerdere voorstellingen was cabaretier Wouter Deprez nog ingetogen met zijn humor. In 'Levend en vers', dat voor het eerst in 2018 in de zalen verscheen, gaat hij voluit voor de lach van het publiek. De rode draad in de voorstelling is zijn eigen familieverhaal, dat hij op een vrij sober ingekleed podium brengt. 

Bekijk ‘Wouter Deprez - Levend en vers’ op maandag 26 september om 22u55 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app.

Dinsdag: Uncle Martin

In deze nieuwe reeks opent zich letterlijk een nieuwe wereld voor Martin Heylen. Hij stapt in de voetsporen van zijn voorouders, die naar de Verenigde Staten migreerden. In een roadtrip door Amerika ontmoet de presentator - die zijn hele leven maar één broer, een paar neven en nichten gekend heeft - voor het eerst zijn grote Amerikaanse familie.

Bekijk ‘Uncle Martin’ op dinsdag 27 september om 20u40 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app.

Woensdag: Skyfall

In deze 23ste James Bond-film gaat de beroemdste fictieve geheim agent op zoek naar de daders van een cyberaanval op het hoofdkwartier van MI6, de Britse buitenlandse inlichtingendienst. Tijdens zijn onderzoek ontdekt hij een duister geheim over M, zijn chef, en wordt zijn loyaliteit op de proef gesteld. 

Bekijk ‘Skyfall’ op woensdag 28 september om 20u35 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app.

Donderdag: Bolsonaro - Brazil under pressure

Op 2 oktober kiest Brazilië een nieuwe president. De huidige staatsleider, Jair Bolsonaro, rekent zich nu al rijk en zegt dat hij "het presidentiële paleis in 2027 zal verlaten". Deze documentaire biedt een genuanceerde kijk op de man die soms de "Trump van de tropen" genoemd wordt.

Bekijk ‘Bolsonaro - Brazil under pressure’ op donderdag 29 september om 21u20 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app.

Vrijdag: The Naked Gun

Als je de week op een vrolijke noot wilt eindigen, kan je kijken naar deze slapstickkomedie met Leslie Nielsen. Hij vertolkt de rol van de stuntelige politieagent Frank Drebin, die ervoor moet zorgen dat het bezoek van de Britse koningin Elizabeth II goed verloopt. Ondanks, of juist dankzij, zijn gestuntel stoot hij op een moordcomplot tegen de vorstin.

Bekijk ‘The Naked Gun’ op vrijdag 30 september om 20u35 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app.

Je favoriete programma gemist? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site Pickx.be of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top