Ervaar het extreme dagelijkse leven van Amerikaanse kustwachten in 'Coast Guard Alaska’

Films | Laat je adrenaline pompen en geniet van het prachtige landschap van Alaska met seizoen 3 en 4 van 'Coast Guard Alaska'! De documentaireserie die het dagelijkse leven volgt van de Amerikaanse kustwachten die op een van de moeilijkste plaatsen ter wereld werken, is vanaf vrijdag 30 april te zien op Pickx+.

Door Pickx

Deel dit nieuws

"Semper Paratus" ("Altijd paraat"). Dat is het motto van de U.S. Coast Guard, het federale agentschap van de Verenigde Staten dat zich bezighoudt met het bewaken, beschermen en redden van mensen in nood in de territoriale wateren van de VS.
 
De documentaireserie 'Coast Guard Alaska', naar het voorbeeld van de Belgische productie 'Windkracht 10’ en de film 'Windkracht 10: Koksijde rescue' (2006), neemt je mee in het dagelijkse leven en de meest hachelijke zoek- en reddingsmissies van deze helden en heldinnen, hoogopgeleide zwemmers en piloten. In Kodiak, Alaska, moeten de Coasties stormen en harde wind trotseren, de valstrikken van dichte bossen en woeste zee ontwijken, en het hoofd bieden aan vriestemperaturen.
 
Maar wees gerust, de 21 afleveringen van het derde en vierde seizoen - de meest spectaculaire - van 'Coast Guard Alaska', zullen je ook wat respijt bieden. Wanneer de kustwacht geen levens redt, biedt de serie een blik op hun leven op de basis en op adembenemende landschappen in de wildernis.
 
'Coast Guard Alaska’ is vanaf 30 april beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx!  Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Ontdek meer over Pickx+ en lees volgende artikels over de zender, schermgezichten en programma's:

Proximus Pickx lanceert nieuwe zender met talkshow voor Saartje Vandendriessche
Ontdek Pickx+, jouw nieuwe exclusieve bron van sport, fictie en passie
Blijf op de hoogte van wat online, muzikaal en in de cinema gebeurt met 'Fresh'
Seizoen 5 van 'Nashville' heeft een paar grote verrassingen

Ga achter de schermen van de magie met 'Penn & Teller: Fool Us' 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top