Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (9 augustus)

Films | De hittegolf is voorlopig voorbij, het is niet langer meer puffen en zweten. Een ideaal weertje om te genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Ook tijdens de zomermaanden hoef je geen enkele goeie film te missen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De hittegolf is voorlopig voorbij, het is niet langer meer puffen en zweten. Een ideaal weertje om te genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Ook tijdens de zomermaanden hoef je geen enkele goeie film te missen.

Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV

Meer weten over Proximus TV?

El presidente

Tijdens een topberaad van Latijns-Amerikaanse presidenten in Chili, waar allianties van de regio en geopolitieke strategieën worden gevormd, beleeft Hernán Blanco, de president van Argentinië, zowel een politiek drama als een familiedrama. Door toedoen van zijn schoonzoon, is hij betrokken bij corruptie. Op verzoek van haar vader, woont Marina Blanco, de top bij om voor bescherming te zorgen, om tijd te winnen en te onderhandelen over een oplossing.

Een film van Santiago Mitre, met Walter Andrade, Christian Slater, Ricardo Darín en Dolores Fonzi

El presidente is vanaf 7 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.


Escape Plan 2: Hades

Ray Breslin runt een eliteteam van veiligheidsspecialisten die zijn opgeleid om mensen uit de meest ondoordringbare gevangenissen van de wereld te halen. Wanneer zijn meest vertrouwde kracht, Shu Ren, wordt gekidnapt, verdwijnt hij in de meest complexe gevangenis ooit gebouwd. Het gebouw is volledig geautomatiseerd en verandert constant van vorm. Met behulp van enkele van zijn oude vrienden probeert Ray hem vrij te krijgen.

Een film van  Steven C. Miller, met Sylvester Stallone, Dave Bautista en Jaime King

Escape Plan 2: Hades is vanaf 7 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Anne of Green Gables 3: Fire & Dew

Anne Shirley verhuist naar Charlottetown en wordt overweldigd door haar nieuwe omgeving, moeilijke lessen op leraarscollege en een verdiepende romantiek met Gilbert. Tegelijkertijd kampen Matthew en Marilla met gezondheids- en financiële problemen die hun leven in Green Gables in gevaar brengen.

Een film van John Kent Harrison, met Ella Ballentine, Sara Botsford en Martin Sheen

Anne of Green Gables: Fire & Dew is vanaf 7 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Nico, 1988

Singer-songwriter Nico nadert de vijftig en leidt een teruggetrokken leven in Manchester, waar weinig nog doet denken aan haar roemruchte jaren als muze van Andy Warhol en zangeres van The Velvet Underground in de sixties. Ooit werd ze aanbeden vanwege haar legendarische schoonheid, nu maakt ze zich niet meer druk om haar uiterlijk en ook haar carrière lijkt voorbij, tot haar nieuwe manager haar en haar oude band op tournee door Europa stuurt. Nico, 1988 is een muzikale roadmovie over de wedergeboorte van een dappere en eigenzinnige artiest, moeder en vrouw achter het icoon.

Een biografische film van Susanna Nicchiarelli, met Trine Dyrholm, John Gordon Sinclair en Anamaria Marinca

Nico, 1988 is vanaf 7 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Ready Player One

Het verhaal speelt zich af in 2045 en de wereld staat op punt van instorten. De mensen zoeken hun redding in OASIS, een uitgestrekt virtual reality universum, gemaakt door de geniale en excentrieke James Halliday (Mark Rylance). Als Halliday overlijdt, laat hij een immens fortuin na aan degene die als eerste het digitale Easter Egg vindt dat hij in OASIS heeft verstopt. Er ontstaat een ware jacht die de wereld in zijn greep houdt. Als de jonge held Wade Watts (Tye Sheridan) besluit mee te doen, raakt hij verzeild in een halsbrekende en onwerkelijke zoektocht in een fantastische wereld vol mysteries, ontdekkingen en gevaar.

Een film van Steven Spielberg, met Tye Sheridan, Olivia Cook, Ben Mendelsohn, Simon Pegg

Ready Player One is vanaf 8 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Deze films schetsen geen fraai beeld van de toekomst
Zijn dit de meest beloftevolle jonge acteurs uit Hollywood?
Bekijk de film “Ready Player One” in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Pieter Konijn

Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.

Een film van Will Gluck, met Daisy Ridley, Margot Robbie, Elizabeth Debicki / Met de stemmmen van Sven De Ridder, Bill Barberis, Inge Paulussen, Leen Dendievel (Vlaamse versie)

Pieter Konijn is vanaf 8 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Bekijk de film “Pieter Konijn” in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Lady Bird

Lady Bird is het regiedebuut van actrice Greta Gerwig, die tevens het scenario heeft geschreven. De film legt zowel de humor als het drama bloot in de turbulente relatie tussen een moeder en haar tienerdochter. Christine 'Lady Bird' McPherson zet zich af tegen haar eigenzinnige moeder (Laurie Metcalf, The Big Bang Theory), maar ze lijkt meer op haar dan ze denkt. Lady Birds moeder is een verpleegster die keihard werkt om te zorgen dat er brood op de plank komt nadat haar vader zijn baan is kwijt geraakt. Lady Bird speelt zich af in het Californische Sacramento in 2002 tegen de achtergrond van een snel veranderend economisch klimaat. De film werpt een indringende blik op de relaties die ons vormen, de idealen die ons kenmerken en de schoonheid van een plaats die je je thuis mag noemen.

Lady Bird won ondertussen reeds 100 prijzen en werd wel 5 keer voor een oscar genomineerd. Een echte klepper dus!

Een film van Greta Gerwig, met Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Tracy Letts, Lucas Hedges en Timothée Chalamet

Lady Bird is vanaf 8 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Zo moeilijk en mooi kan opgroeien zijn: de beste 'coming of age' films
Zijn dit de meest beloftevolle jonge acteurs uit Hollywood?

Guust Flater

Nou moe! Guust komt stage lopen bij aupeticoin. Met zijn maffe uitvindingen zet hij het dagelijkse leven van zijn collega’s op stelten. Onze geniale knutselaar beleeft knotsgekke avonturen met een kat, een meeuw, een koe en de Flaterfoon. En hoewel Guust het goed bedoelt, werkt hij zijn baas Pruimpit flink op de zenuwen. Slaagt onze Koning van de Flaters erin om zijn collega’s van hun werk te houden én te voorkomen dat die vreselijke Meneer De Mesmaeker aupeticoin koopt?

Heel Frankrijk was er al enkele jaren mee bezig, maar op 4 april gaat het gebeuren: de eerste live-actionfilm van Guust Flater. De gelijkenissen tussen het stripfiguur en de 19-jarige Théo Fernandez zijn wel érg treffend. Met zijn skinny jeans, groene rolkraagtrui en espadrilles lijkt de jonge acteur Théo fernandez sprekend op de creatie van André Franquin.

Een film van Pierre François Martin-Laval, met Théo Fernandez, Pierre-François Martin-Laval en Arnaud Ducret. De Vlaamse stemmen worden ingesproken door o.a. Ketnetter Dries De Vis, Bob Selderslaghs en Frances Lefebure.

Guust Flater is vanaf 8 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Mary Magdalene

Mary Magdalene is het originele verhaal over een van de meest omstreden en fascinerende figuren uit de Bijbel. In deze biopic zien we hoe de jonge vrouw Maria Magdalena (Rooney Mara, The Girl with the Dragon Tattoo, Carol) probeert een nieuwe wending te geven aan haar leven. Zij voelt zich onderdrukt door de heersende elite en besluit zich tegen de wil van haar conservatieve familie in aan te sluiten bij een groep mensen onder leiding van de charismatische Jezus van Nazareth (Joaquin Phoenix, Walk the Line, Gladiator, Her). Ze voelt zich al snel op haar gemak bij Jezus en zijn volgelingen en speelt een belangrijke rol binnen de groep tijdens een reis die naar Jerusalem leidt. Mary Magdalene is geregisseerd door Garth Davis (Lion). Het scenario is afkomstig van Helen Edmundson en Philippa Goslett. Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) is te zien als Petrus en Tahar Rahim (Un Prophète) speelt Judas. Van de producenten van The King’s Speech.

Een film van Garth Davis, met  Rooney Mara, Joaquin Phoenix en Chiwetel Ejiofor

Mary Magdalene is vanaf 8 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Thoroughbreds

Na jarenlang uit elkaar te zijn gegroeid blazen twee tienermeisjes in een buitenwijk van Connecticut nieuw leven in hun onwaarschijnlijke vriendschap. Daarbij leren ze dat niemand van de twee is wie ze lijkt te zijn. Een mogelijke oplossing voor hun beider problemen zou weleens moord kunnen zijn.

Een film van Cory Finley, met Anya Taylor-Joy, Anton Yelchin en Olivia Cooke

Thoroughbreds is vanaf 8 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top