Nu in de bioscoop (18 juli)

Films | In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film! Te warm buiten en geen zin in een overdosis wielrennen? Rep je dan naar de dichtst bijzijnde bioscoop en profiteer ervan om een filmpje mee te pikken!

Door Pickx

Deel dit nieuws

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film! Te warm buiten en geen zin in een overdosis wielrennen? Rep je dan naar de dichtst bijzijnde bioscoop en profiteer ervan om een filmpje mee te pikken!

De meeste films die nu in de bioscoop te zien zijn, verschijnen ongeveer vier maanden later in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
 
Hoe een film huren uit onze catalogus?

Hotel Transylvania 3: Een Monsterlijk Leuke Vakantie

In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

Regisseur: Genndy Tartakovsky
Met de stemmen van: Adam Sandler, Selena Gomez, Fran Drescher, Steve Buschemi, Keegan-Michael Key, Jim Gaffigan, Mel Brooks (O.V.) / Ludo Hellinx, Warre Borgmans, Manou Kersting, Tine Van den Wyngaertn Christel Domen (Vlaamse versie)
Genre: Animatie, Familie

Deze film heeft een score van 6.4 op IMDb.

De eerste twee films nog niet gezien, of wil je ze nog eens bekijken om alvast in de sfeer te komen? Huur Hotel Transsylvanië 1 en (vanaf 13/7) Hotel Transsylvanië 2 in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Hoe een film huren uit onze catalogus?


Win een monsterlijk leuk weekendje weg met Hotel Transsylvanië 3!

Mamma Mia! Here We Go Again

Het vervolg op de eerste film toont zowel de gebeurtenissen die erop volgen als deze die aan het hotel op het Grieks eiland voorafgingen. In het verleden ontmoeten we een jongere Donna die volop van het leven geniet. We volgen haar romantische escapades wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill. Na een tijd blijken de romances niet enkel rozengeur en maneschijn te zijn. In het heden worstelt een zwangere Sophie met de afwezigheid van haar moeder.

Regisseur: Ol Parker
Met:  Lily James, Amanda Seyfried, Meryl Streep, Dominic Cooper, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Colin Firth, Andy Garcia, Cher
Genre: Komedie, Musical

Deze film heeft een score van 7.3 op IMDb.

De eerste film nog niet gezien, of wil je hem alvast nog eens bekijken. Huur Mamma Mia! in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Hoe een film huren uit onze catalogus?

Luister naar ABBA in je favoriete streaming-apps met eindeloze mobiele data, dankzij Epic Beats

Ant-Man and the Wasp

Na wat er gebeurd is in Captain America: Civil War, heeft Scott Lang moeite om een balans te vinden tussen het vaderschap en zijn status als held. Hij blijft piekeren en de gevolgen van zijn acties overwegen. Tot Hope van Dyne en Dr Hank Pym hem een bijzondere, dringende missie toevertrouwen. Scott zal opnieuw zijn Ant-manpak moeten aantrekken en moet leren om aan de zijde van Wasp te vechten. Samen willen ze eindelijk langbehouden geheimen aan het licht laten komen ...

Regisseur: Peyton Reed
Met:  Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña, Michelle Pfeiffer, Michael Douglas
Genre: Science fiction, Actie

Deze film heeft een score van 7.5 op IMDb.

De coolste vrouwelijke superhelden

Sweet Country

Witte Australiërs en Aboriginals onder één dak: even lijkt het te kunnen in het begin van Sweet Country. Sam en zijn vrouw Lizzie wonen en werken anno 1929 bij een vriendelijke boer, maar worden op goed vertrouwen uitgeleend aan een ex-militair die geen greintje eerbied blijkt te hebben voor mensen met een andere huidskleur. Sam moet hem uit zelfverdediging zelfs doodschieten en omdat een wraakkogel waarschijnlijker lijkt dan een eerlijk proces, vlucht hij met Lizzie de Australische outback in, op de hielen gezeten door een 'posse' onder leiding van sergeant Fletcher.

Regisseur: Warwick Thornton
Met: Bryan Brown, Matt Day, Tremayne Doolan
Genre: Western, Drama, Avontuur

Deze film heeft een score van 7.0 op IMDb.

The Bookshop

The Bookshop, gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1978 van Penelope Fitzgerald, speelt zich af in het rustige Engelse kuststadje Hardborough, ver van alle sociale en seksuele revoluties die plaatsvinden in de steden. Weduwe Florence Green beslist haar leven meer zin te geven door een boekwinkel te openen. De plaatselijke bevolking vindt dat geen goed idee. Door de verspreiding van klassieke en hedendaagse romans zoals 'Lolita' van Nabokov en 'Fahrenheit 451' van Bradbury brengt ze verborgen spanningen bij de inwoners weer naar boven.

Regisseur: Isabel Coixet
Met: Emily Mortimer, Bill Nighy, Patricia Clarkson
Genre: Drama

Deze film heeft een score van 6.5 op IMDb.

The Guilty

Een vrouw die gekidnapt wordt, slaagt er in de nooddienst te telefoneren. Maar de lijn wordt brutaal verbroken. Om haar terug te vinden, kan de politieman die haar oproep ontving, enkel rekenen op zijn intuïtie, verbeelding en zijn telefoon.

Regisseur: Gustav Möller
Met: Jakob Cedergren, Jessica Dinnage, Omar Shargawi
Genre: Thriller

Deze film heeft een score van 7.9 op IMDb.

Manifesto

In Manifesto brengt Cate Blanchett, in dertien verschillende rollen, fragmenten uit beroemde twintigste-eeuwse (kunst)manifesten - van Claes Oldenburg tot Dogma - virtuoos tot leven. Voor deze experimentele film putte Julian Rosefeldts uit de statements van meer dan vijftig kunstenaars en andere denkers. De veelzijdige Blanchett (ze speelt onder meer een zwerver, poppenspeler en nieuwslezer) is in topvorm.

Regisseur: Julian Rosefeldt
Met: Cate Blanchett, Erika Bauer, Ruby Bustamante
Genre: Drama

Deze film heeft een score van 6.7 op IMDb.

Top 5: 1. The Incredibles 2

De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in Incredibles 2. In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack, wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt!

Regisseur: Brad Bird
Met de stemmmen vanCraig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell (OV) / Ann Reymen, Karel Deruwe, Aline Goffin, Jack Crets, Ronny Mosuse, Dirk Denoyelle (Vlaamse versie)
Genre: Animatie, Familie

Deze film heeft een score van 8.2 op IMDb.

Top 5: 2. Skyscraper

Will Ford is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld. Will wordt beschuldigd hier achter te zitten. Terwijl hij op de vlucht slaat moet Will de eigenlijke daders vinden om zijn naam te zuiveren en tegelijkertijd zijn familie zien te redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt.

Regisseur: Rawson Marshall Thurber
Met:: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Noah Taylor
Genre: Rampenfilm

Deze film heeft een score van 6.2 op IMDb.

Top 5: 3. Jurassic World: Fallen Kingdom

Het is vier jaar geleden dat het pretpark en luxe resort Jurassic World werd vernietigd door ontsnapte dinosaurussen.
Terwijl de dinosaurussen probeerden te overleven in de junlge werd Isla Nubar verlaten door de mens.
Wanneer de slapende vulkaan op het eiland opnieuw tot leven komt, plannen Owen en Claire een missie om de resterende dinosaurussen te redden vooraleer ze uitgestorven zijn. Owen wil absoluut Blue, zijn hoofdraptor, terugvinden. Claire maakt er haar missie van om deze wonderbaarlijke wezens te redden. Eens aangekomen op het door lava geteisterde eiland, onthult hun expeditie een samenzwering die onze planeet kan vernietigen.

Regisseur: J.A. Bayona
Met: Chris Pratt, Bryce Dallas, Ted Levine  
Genre: Actie, Science-Fiction, Avontuur

Deze film heeft een score van 8.1 op IMDb.

De beste dinomusea ter wereld

Top 5: 4. Show Dogs

Wanneer er plotseling een babypanda uit de dierentuin wordt gestolen, zijn stoere politiehond Max en politieman Frank gedwongen om samen te werken en undercover te gaan tijdens één van de meest exclusieve hondenshows van Las Vegas. Max schakelt de hulp van zijn hondenvrienden in en samen doen zij er alles aan om het mysterie rondom de diefstal op te lossen. Maar wat als blijkt dat de dieven het hebben gemunt op de winnaar van de hondenshow?

Regisseur: Raja Gosnell
Met: Will Arnett, Natasha Lyonne, Alan Cumming en Stanley Tucci
Genre: Komedie, Familie

Deze film heeft een score van 3.1 op IMDb.

Top 5: 5. Adrift

Tami en Richard zeilen met een jacht over de Stille Oceaan. Ze zijn jong en verliefd. De klus die ze hebben aangenomen lijkt meer op een perfecte vakantie dan op werken. Totdat het noodlot toeslaat en ze terecht komen in een genadeloze orkaan. Met een verwoeste boot, zonder communicatiemiddelen of navigatie en weken verwijderd van de dichtstbijzijnde haven, moet Tami vechten voor zichzelf en de zwaargewonde Richard. Hun enige kans op overleven is om 3000 km lang de juiste koers te varen naar de Hawaï-eilanden.

Regisseur: Baltasar Kormákur
Met:: Shailene Woodley, Sam Claflin, Jeffrey Thomas, Elizabeth Hawthorne, Grace Palmer
Genre: Liefde / romantiek, Drama, Avontuur

Deze film heeft een score van 6.7 op IMDb.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top