Koude bietensoep met kiwi en framboos

Door

Deel dit nieuws

Voor 4 kleine soepkommen:

3 geschilde en gekookte rode bieten
2 handen vol frambozen
1 geschilde kiwi
400 ml koude groentebouillon
1koffielepel witte balsamicoazijn
3 muntblaadjes
zout, peper

Doe de rode bieten en in stukjes gesneden kiwi in een blender. Voeg de frambozen, de muntblaadjes, de witte balsamicoazijn, de bouillon en de peper toe, en mix tot je een gladde consistentie krijgt. Als de soep te dik is kan je eventueel nog wat bouillon toevoegen zodat ze vloeibaarder wordt. Mix opnieuw. Zet koel weg en dien op als koude soep.

Variante: maak ijsblokjes van frambozencoulis. Maak de soep vervolgens klaar zonder de frambozen. Doe, op het moment van opdienen een of twee frambozenijsjes in elke kom.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top