‘Margriet aan Zee’ wordt verlengd met een tweede seizoen

Films | Ook volgende zomer zal de bulderlach van Margriet Hermans aan de kust te horen zijn, want na het succes van ‘Margriet aan Zee’ afgelopen zomer, kondigt Pickx aan dat er een vervolg komt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De terugkeer naar het muzikale praatprogramma van Margriet Hermans was een succes. Er werden afgelopen zomer twee afleveringen gemaakt van ‘Margriet aan Zee’ en die werden zo goed ontvangen dat er volgende zomer nieuwe afleveringen volgen. Goed nieuws alvast voor de gastvrouw, die in een interview met ons al vertelde dat ze hoopte dat het niet bij één zomer zou blijven.

De hoogtepunten

Naar aanleiding van het nieuws dat we volgende zomer meer Margriet krijgen, blikken we graag nog eens terug op enkele hoogtepunten van de twee vorige afleveringen. In de eerste kregen we bijvoorbeeld muzikale intermezzo’s van 2 Fabiola en Garry Hagger, maar ons hoogtepunt moet toch het optreden zijn van Metejoor en Emma Heesters, die hun feestelijke hit ‘Rendez-Vous’ brachten.
 
Een ander hoogtepunt uit de eerste aflevering is het interview met Jan Van Den Braembussche, de voorzitter van het Belgian Deafsport Commitee. Hij is voorvechter en fervent beoefenaar van dovensport en mocht – geheel in gebarentaal – een woordje uitleg komen geven bij wat dat precies inhoudt en waarom het gerust wat meer aandacht verdient. In de drukke sportzomer was het gesprek zeker relevant.
 


 

Body Positivity

Een al even inspirerend interview was dat met Romy Schlimbach, plussize model en een advocaat voor body positivity. Aan het strand, waar veel jonge vrouwen en mannen zich waarschijnlijk extra bewust zijn van hun lichaamsvormen, bracht zij een boodschap van zelfliefde en optimisme.
 
Het muzikale hoogtepunt van de tweede aflevering laat zich al raden. Celien Deloof, niemand minder dan de dochter van de gastvrouw, liet het programma op een orgelpunt eindigen met haar duet met singer-songwriter Bert Van Renne. Dat de dochter de talenten van de moeder geërfd heeft, dat wisten we eigenlijk al. Maar bij deze werd het nog eens bevestigd.
 
Benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe ging? Duik dan in de backstage video’s op het Youtubekanaal van Proximus Pickx!


@proximuspickx

Name a more iconic duo… I’ll wait ??????? 26 augustus om 22u15 op Pickx+@c@celien_official v#oorjou #f#oryoupage #m#argriethermans

? Niets Houdt Me Tegen - Margriet Hermans

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top