Proximus blijft tot 2027 dé referentie in België voor fans van de UEFA Champions League

Sport | Uitstekend nieuws voor Proximus-klanten: het bedrijf kondigt vandaag de verlenging van de uitzendrechten aan voor alle wedstrijden van de UEFA Champions League tot minstens 2027. De nieuwe overeenkomst laat Proximus toe het beste van het Europese clubvoetbal te blijven aanbieden via Pickx. Voetbalfans krijgen dankzij een nieuw competitieformat zelfs méér topmatchen voorgeschoteld.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De voorbije jaren stemde een groeiend aantal voetballiefhebbers op dinsdag- en woensdagavond af op Proximus Pickx, hun favoriete plek om de UEFA Champions League te zien. Via Pickx kunnen klanten met de tv-opties ‘Pickx Sports’ of ‘All Stars & Sports’ immers alle wedstrijden van de UEFA Champions League bekijken, met topcommentaar en reportages vanaf de groepsfase tot en met de finale, op al hun schermen (via hun TV Box, op pickx.be en in de Pickx-app).

Dankzij de nieuwe overeenkomst tussen Proximus en de UEFA, die tot het einde van het seizoen 2026-2027 loopt, kunnen voetballiefhebbers blijven rekenen op Pickx om de Belgische en internationale sterren aan het werk zien op het grootste Europese toneel. Bovendien zal het nieuwe competitieformat leiden tot nog meer topontmoetingen tussen de beste teams van Europa.

Met 36 deelnemende clubs (in plaats van 32 vandaag) en een nieuwe League-competitie voorafgaand aan de knock-outfases, kunnen fans doorheen het seizoen ongeveer 200 wedstrijden bekijken. 

Jim Casteele, Consumer Market Lead: “De UEFA Champions League is zonder twijfel de meest aantrekkelijke clubcompetitie op internationaal niveau. We zijn dan ook erg tevreden dat onze klanten ook in de komende jaren kunnen blijven genieten van het spektakel en de emoties van deze competitie, als onderdeel van ons uitgebreid sportaanbod. Op deze manier maken we onze positionering als premiummerk waar.

Meer informatie over het volledige speelschema en de programmering volgt in de komende maanden. Meer over de tv-optie Pickx Sports HIER.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top