Weekoverzicht Challenger Pro League (3): Dagelijkse oefenwedstrijden, met nog twee CPL-clubs die eerste partij afwerken

Sport | Stilaan raken alle ploegen in de Challenger Pro League op dreef, nu de derde voorbereidingsweek op seizoen 2023-2024 is aangevat. Om helemaal bij te blijven, bundelen we daarom alle oefenwedstrijden van deze week in een handig overzicht.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In de eerste voorbereidingsweek kwamen meteen vijf ploegen in actie, met enkel zeges voor de CPL-teams en slechts één doelpunt (lees hier de wedstrijdverslagen). Ook in de tweede voorbereidingsweek noteerden we vooral zeges, maar ook twee keer een gelijkspel en één nederlaag (lees hier de wedstrijdverslagen).

Deze week beginnen ook RFC Seraing en Club NXT aan hun voorbereidingscampagne, met oefenwedstrijden tegen respectievelijk Progrès Niederkorn (Luxemburg) en KE Wervik (3e nat.). KV Oostende is toe aan de vijfde oefenpartij in drie voorbereidingsweken, terwijl SK Beveren een bijkomende wedstrijd plant aanstaande zaterdag tegen KV Mechelen. De JPL-club zou aanvankelijk oefenen tegen Patro Eisden, maar de Limburgers spelen woensdag al tegen STVV. De wedstrijden KV Oostende - Sporting Charleroi en Club Brugge - Beerschot VA worden achter gesloten deuren afgewerkt.

Dinsdag 4 juli
19u00 Svelta Melsele (1e prov.) - SK Beveren

Woensdag 5 juli
19u00 Patro Eisden Maasmechelen - STVV (JPL)

Donderdag 6 juli
15u00 KV Oostende - Sporting Charleroi (JPL) (gesloten deuren)

Vrijdag 7 juli
19u00 KE Wervik (3e nat.) - Club NXT

Zaterdag 8 juli
15u30 Club Brugge (JPL) - Beerschot VA (gesloten deuren)
18u00 Progres Niederkorn (LUX, 1e klasse) - RFC Seraing
16u00 SK Beveren - KV Mechelen (JPL)

Opgepast! Deze agenda is onder voorbehoud van last-minute wijzigingen. Een ontbrekende oefenwedstrijd gevonden? Laat een reactie achter op onze Facebookpagina en we passen dit overzicht zo snel mogelijk aan. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top