Disney+ pakt uit met blockbusters en originele titels in december

Nieuws | Fantasie, archeologie en theater staan centraal op Disney+ in december, want de streamingdienst voegt alweer enkele niet te missen titels toe aan de catalogus.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Theater Camp

Tony Award-winnaar Ben Platt (‘Dear Evan Hansen’) en Molly Gordon (‘Booksmart’) schitteren in de originele komedie ‘Theater Camp’ als Amos en Rebecca-Diane – levenslange beste vrienden en toneelleerkrachten op een verwaarloosd kamp in de staat New York. Wanneer de onwetende techneut Troy (Jimmy Tatro) arriveert om het kamp (naar de ondergang) te leiden, werken Amos, Rebecca-Diane en productiemanager Glenn (Noah Galvin) samen met het personeel en de jonge leerlingen en voeren ze een meesterwerk op om hun geliefde zomerkamp te redden. ‘Theater Camp’ is geregisseerd door Molly Gordon en Nick Lieberman naar een scenario van Noah Galvin, Molly Gordon, Nick Lieberman en Ben Platt, gebaseerd op hun korte film. Waarschuwing: Sommige scènes in deze film bevatten lichtflitsen die lichtgevoelige kijkers kunnen beïnvloeden.

Ontdek ‘Theater Camp’ vanaf 6 december op Disney+!

 

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Harrison Ford keert terug in de rol van de legendarische held/archeoloog voor dit langverwachte laatste deel van de iconische filmreeks. Een groots, wereldomvattend, roerig filmavontuur. Indiana Jones (Ford) stort zich opnieuw in een uitdaging die zowel zijn kracht als zijn geduld op de proef stelt. Hij zet alles op het spel om een oude wijzerplaat, die de loop van de geschiedenis zou kunnen veranderen, te behouden van degenen die het apparaat voor hun eigen persoonlijk gewin willen. Met een geweldige cast met onder meer Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Toby Jones en Mads Mikkelsen is ‘Indiana Jones en The Dial of Destiny’ een non-stop spannende rit. Deze spannende finale is geregisseerd door James Mangold en geschreven door Jez Butterworth, John-Henry Butterworth, David Koepp en James Mangold. Gebaseerd op personages gecreëerd door George Lucas en Philip Kaufman.

Ontdek ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ op Disney+ vanaf 15 december.

Percy Jackson and the Olympians

Percy Jackson is op een gevaarlijke queeste. Om de bliksemschicht van Zeus terug te halen en een oorlog te voorkomen, moet hij dwars door Amerika reizen, monsters ontlopen en goden te slim af zijn. Nadat hij zijn moeder kwijtraakt, wordt Percy opgevangen in Kamp Halfbloed, een toevluchtsoord voor jonge halfgoden. Hij moet zichzelf bewijzen en wanneer blijkt dat hij ook een halfgod is, ontdekt hij van wie hij afstamt. Tijdens een tocht vol gevaren en vijanden, gaat hij op zoek naar de Onderwereld. Dankzij de hulp van zijn partners Annabeth en Grover, leidt Percy’s reis hem naar een antwoord op de vraag hoe hij erbij kan horen in een wereld waarin hij zich niet op zijn plek voelt, of hij zijn moeder ooit nog terug zal zien, en of hij er ooit zal achter komen waartoe hij voorbestemd is.

Ontdek ‘Percy Jackson and the Olympians’ op Disney+ vanaf 20 december, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top