Kim en Khloé vliegen elkaar opnieuw in de haren in het vierde seizoen van 'The Kardashians'

Nieuws | Het heeft even geduurd, maar vanaf 28 september openen Kim, Khloé, Kris, Kourtney, Kendall en Kylie opnieuw elke donderdag de deuren van hun villa's in 'The Kardashians'. Je kan deze reeks bekijken op Disney+.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De beroemde Amerikaanse familie komt voor een vierde seizoen van 'The Kardashians' terug op het kleine scherm. Je kan elke donderdag een nieuwe aflevering bekijken. In het vorige seizoen beleefde de spanning binnen de familie een hoogtepunt toen zussen Kourtney en Kim voor het oog van de camera's de confrontatie opzochten.

Het nieuwe, vierde seizoen belooft nog meer clashes. Uit de nieuwe trailer blijkt alvast dat Kim en Kourtney nog steeds veel moeite hebben om met elkaar overweg te kunnen en begrip voor elkaar op te brengen. We zien dat ze elkaar bellen om hun meningsverschillen bij te leggen, maar al gauw draait het gesprek uit op een ruzie.

Irritant

Wanneer Kim aan Kourtney vraagt of er spanningen zijn in haar gezin, ontsteekt die laatste in woede. "Je bent een heks en ik haat je. Je wil deze confrontatie gebruiken om ons uiteen te drijven", zegt ze. "Je doet dit gewoon om mij te irriteren", reageert Kim.

'The Kardashians' is een vervolg van de succesvolle reeks 'Keeping Up with the Kardashians'. Deze realityshow liep ruim veertien jaar lang op de Amerikaanse zender E!, telde twintig seizoenen en eindigde in september 2020. Een paar maanden later kwam 'The Kardashians' op de buis. Sommige fans vonden dat de nieuwe reeks iets minder spectaculair was, maar dat was volgens Kim Kardashian juist de bedoeling. In een reeks interviews verklaarde de realityster dat ze het privéleven van haar kinderen beter wou afschermen. De trailer van het vierde seizoen lijkt echter het tegenovergestelde te laten zien.

De reeks gebruikt opnieuw het beproefde recept waarin momenten van intense druk worden afgewisseld met intieme beelden uit de privésfeer van de Kardashian-familie. Deze fragmenten uit het dagelijks leven van de Kardashians geven de reeks een grotere authenticiteit dan 'Keeping Up with the Kardashians'. Maar op gebied van drama hoeft de nieuwe reeks niet onder te doen voor de vorige.Ontdek seizoen 4 van ‘The Kardashians’ op Disney+ vanaf nu, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. 

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top