Spring, vlieg en speel mee met 'Ninjago Dragons Rising'

Kids | Heb je nog een beetje inspiratie nodig voor wat je buiten wil spelen in dit warme weer? Of wil je gewoon even afkoelen voor de televisie? Goed nieuws: vanaf nu kan je op Cartoon Network kijken naar nieuwe afleveringen van 'Ninjago Dragons Rising'!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Goed nieuws voor alle 'Ninjago'-fans, want na het einde van de reeks een tijdje geleden komt er dan toch een vervolg. Dat vervolg komt er in de vorm van een gloednieuwe spin-off 'Ninjago Dragons Rising', die het verhaal verder zet na alles wat er gebeurde in de oorspronkelijke serie.

Ninja training

In de vorige serie werd de wereld van Ninjago beschermd tegen de krachten van het kwaad door een team van zes ninja's (Lloyd, Kai, Nya, Jay, Zane, Cole), die werden getraind in de kunst van Spinjitzu door de wijze en oude Meester Wu, zoon van de Eerste Spinjitzu Meester. Na een catastrofale gebeurtenis die de Zestien Rijken samenvoegde tot één planeet, veranderde de wereld voorgoed. Iedereen dacht dat dit het einde zou worden van de ninja's.

Maar dat is buiten een paar nieuwe vrienden gerekend die in deze gloednieuwe afleveringen alles op alles gaan zetten om hun krachten te beheersen en zelf ninja's te worden. Hun missie? De draken redden van schurken die hen willen gebruiken om de wereld te veroveren. 

Ontdek 'Ninjago Dragons Rising' elke maandag tot en met donderdag om 16u30 op Cartoon Network, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top