Deze films en series met dieren wil je kijken als je van 'PAW Patrol' houdt

Kids | Het is al 10 jaar geleden dat we kennis maakten met Ryder en zijn heldhaftige puppyvrienden van de PAW Patrol. Samen schieten ze telkens weer te hulp als iemand in gevaar is. Ter ere van de verjaarag van de serie gaat Pickx op zoek naar andere kijktips met dieren die je vast zullen bekoren. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Sing

Een musical voor kinderen én volwassenen? Dat is precies wat dit is! 'Sing' werd uitgebracht in 2016 en vertelt het verhaal van Buster Moon, de eigenaar van een theater dat op de rand van faillissement staat. Er komt namelijk nog amper iemand naar de shows kijken. In een poging om wat geld in te zamelen, lanceert Buster een zangwedstrijd. Maar door een tikfout wordt het prijzengeld verhoogd van $1.000 naar $100.000, waardoor er plots heel veel dieren willen meedoen.

De film bevat meer dan zestig liedjes van bekende artiesten uit het heden én het verleden. Stevie Wonder en Ariana Grande maakten samen ook een gloednieuw nummer voor de film, 'Faith', dat genomineerd werd voor een Golden Globe.

Ontdek ‘Sing’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.


Dr. Dolittle

Dit mag dan wel geen animatiefilm zijn, maar dat kan de pret niet bederven. 'Dr. Dolittle' was een van de hoogtepunten uit de carrière van Eddie Murphy. Deze keer speelt de acteur een beroemde dokter die ontdekt dat hij met dieren kan praten. Al snel komen allerlei harige, gevleugelde en geschubde wezens bij hem over de vloer. Dit zet het leven van de dokter natuurlijk helemaal op zijn kop.

De film had zoveel succes toen hij uitkwam in 1998 dat Eddie Murphy drie jaar later opnieuw in de huid van de dokter kroop voor een vervolg. In 2020 nam Robert Downey Jr. het van hem over met 'Dolittle'.  

Ontdek 'Dr. Dolittle' op Disney+ via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. 


Peppa Pig

De animatieserie 'Peppa Pig' is speciaal gemaakt voor de kleinsten onder ons. In deze animatieserie volgen we de avonturen van Peppa, een klein zeugje dat samenwoont met haar varkensbroertje George, mama Varken en papa Varken. Peppa's favoriete dingen zijn spelen, wandelen en vooral in plassen springen! Haar avonturen met haar vriendjes hebben altijd een happy end, met veel gelach en gekir. Het biggetje kwam voor het eerst op televisie in 2004 en gaat sindsdien al zeven seizoenen mee.

Ontdek ‘Peppa Pig’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.


Zootropolis

Judy Hopps is een klein konijn met een grote droom: politieagente worden. Om die droom waar te maken verhuist ze naar de grote stad, Zootropolis. Die stad heeft een vreemd ecosysteem waarin alle dieren samenleven, ook prooien en roofdieren. Judy raakt helemaal in de war wanneer ze merkt dat haar collega's allemaal imposante roofdieren zijn, zoals leeuwen en vossen. 

Dankzij een mysterieuze zaak van vermiste roofdieren krijgt ze de kans om op onderzoek uit te gaan en zichzelf te bewijzen als agente. Deze grappige, intelligente komedie werd bejubeld door de critici en behandelt actuele onderwerpen zoals vooroordelen, discriminatie en racisme. 'Zootropolis' won in 2017 de Oscar voor Beste Animatiefilm.

Ontdek 'Zootropolis' op Disney+ via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. 


PAW Patrol

Natuurlijk moeten we 'PAW Patrol' nog even vermelden in deze lijst. Deze animatiefilm werd uitgebracht in 2013 en houdt sindsdien de wereld in zijn ban. We volgen zes moedige puppy's die samenwerken om de orde en veiligheid te bewaren in Avonturenbaai. Elke hond heeft zijn eigen kleur, voertuig en sterkte zodat iedere zware klus geklaard kan worden!

Er zijn 9 seizoenen van de serie en in 2021 kwam er ook een film uit: 'PAW Patol: De Film'

Ontdek ‘PAW Patrol’ en 'PAW Patrol: De Film' op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top