Pickx en Studio 100 presenteren een eindejaar vol kijkplezier

Kids | Pickx telt af naar het nieuwe jaar met elk weekend de beste programma’s voor kinderen op Pickx+ en Pickx Live, met als kers op de taart de exclusieve Studio 100 Kids Party op 31 december. Dit eindejaar zit je bij Pickx dus goed voor kijkplezier waar het hele gezin van kan genieten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Pickx verwent de kleine kijkers elk weekend in december met de gezellige familiefilms, zaterdag op de zender Pickx+ of zondag in een heruitzending op de zender Pickx Live.

De programma’s worden ingeleid door zanger en ‘#LikeMe’-acteur Maksim Stojanac. Als klap op de vuurpijl zetten de kleinsten dankzij Pickx met Studio 100 het nieuwe jaar in, want op zondag 31 december is de ‘Studio 100 Kids Party’ vanaf 19u exclusief te zien voor klanten van Pickx!

Pinocchio

Een van de familiefilms die in december op Pickx wordt vertoond, is ‘Pinocchio’ uit 2019, met de Italiaanse Oscarwinnaar Roberto Benigni als Geppetto. Wanneer hij een houten pop maakt, gebeurt er iets magisch. De houten pop komt tot leven, begint te praten, te lopen, te lachen en te eten. Geppetto noemt hem Pinocchio en behandelt hem als zijn zoon, maar de pop heeft een ondeugend kantje. Terwijl hij van het ene verhaal in het andere tuimelt, wil hij eigenlijk maar één ding: een echte jongen worden.

Deze fantasierijke hervertelling van het klassieke Italiaanse verhaal van Pinocchio is Begnini’s tweede film over de houten pop. In 2002 speelde hij de rol van het titelpersonage. De beelden in deze versie zijn schitterend en het verhaal tijdloos en emotioneel. De film werd genomineerd voor twee Oscars.

Het Paard van Sinterklaas

Het Chinese meisje Winky Wong is verhuisd naar Nederland en heeft daar moeite met de lokale gewoontes, gebruiken en taal. Gelukkig is er een pony in de buurt die ze leuk vindt, maar wanneer dat dier op een dag sterft, voelt Winky zich plots weer eenzaam en alleen. Plots hoort Winky over Sinterklaas en ze hoopt dat de heilige man haar een pony kan schenken. Dan zouden al haar problemen definitief tot het verleden behoren, althans dat hoopt ze.

Hero Dog: The Journey Home

De blinde Royce steekt per boot een meer over om naar zijn familie terug te keren. Hij strandt wanneer de kapitein van de boot plotseling ziek wordt. Om hulp te vinden, schakelt Royce de dappere alaska-malamute Chinook in om als zijn blindengeleidehond te dienen terwijl ze door de wildernis navigeren. Chinook moet Royce beschermen tegen verraderlijke stroomversnellingen, scherpe rotsen en woeste bergleeuwen op hun lange overlevingstocht. Ondertussen starten de kinderen van Royce hun eigen reddingsmissie.

Studio 100 Kids Party

Op 31 december heeft Pickx een exclusief cadeau voor alle abonnees. Zet feestelijk het nieuwe jaar in met het hele gezin dankzij de nieuwe editie van de 'Studio 100 Kids Party'! In deze unieke show komen alle favoriete Studio 100-helden samen: K3, Samson & Marie, Mega Mindy, Nachtwacht, GameKeepers, Piet Piraat… En dan zijn er nog heel wat verrassingen in petto. K3 strijdt met Kabouters Plop, Kwebbel en Smal om de eer om het nieuwe jaar in te zetten. Met een heleboel leuke opdrachten worden ze uitgedaagd door de andere personages. En de kindjes mogen meedoen! Doe je feestpakje aan en dans, speel en zing luidkeels mee tijdens de 'Studio 100 Kids Party'.

Kijk naar de 'Studio 100 Kids Party' op 31 december vanaf 19u op Pickx+ en daarna ook op Pickx Live.

Ontdek hier het volledige programma:

Het Paard van Sinterklaas

  • Zaterdag 2/12 om 9u30 en om 16u30 op Pickx+
  • Zondag 3/12 om 17u30 op Pickx Live

Hero Dog: The Journey Home

  • Zaterdag 9/12 om 9u30 en om 16u30 op Pickx+
  • Zondag 10/12 om 17u30 op Pickx Live

Pinocchio

  • Zaterdag 16/12 om 9u30 en om 16u30 op Pickx+
  • Zondag 17/12 om 17u30 op Pickx Live

Belle en Sebastiaan

  • Zaterdag 23/12 om 9u30 en om 16u30 op Pickx+
  • Zondag 24/12 om 17u30 op Pickx Live

Studio 100 Kids Party – exclusief bij Pickx!

  • Zondag 31/12 om 19u in première op Pickx+
  • Zondag 31/12 om 20u op Pickx Live

De Pickx+ zender is beschikbaar bij Proximus Pickx in de tv-opties Pickx+, Pickx Mix, Pickx Sports, Pickx All Stars en Pickx All Stars & Sports. Ontdek het volledige aanbod van Pickx+! De zender Pickx Live is beschikbaar in het basisaanbod.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top