Beleef de exclusieve opnames van de Studio 100 Kids Party van dichtbij

Kids | Nieuwjaar wordt steevast een feestje voor de kleinsten dankzij de exclusieve tv-show Studio 100 Kids Party bij Pickx. De opnames vinden plaats op 20 oktober en jouw spruit en zijn vriendjes kunnen ook erbij zijn! Bestel tickets alvast via de link hieronder. Wees snel, de plaatsen zijn beperkt!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Pickx en Studio 100 nodigen jullie uit voor een onvergetelijke ervaring. Dompel je kinderen én jezelf onder in een wereld van magie en muziek tijdens de exclusieve opnames van de Studio 100 Kids Party. Bereid je voor op een spetterend feestje vol optredens van de favoriete Studio 100-helden zoals K3, Samson en Marie, Nachtwacht, GameKeepers en hun vrienden. Samen lachen, dansen, zingen - het podium zal tot leven komen met ongeëvenaarde energie!

Het evenement zal plaatsvinden op vrijdag 20 oktober in de studio’s in Schelle. Bij de aankomst vanaf 17u30 kan je gezellig iets eten en drinken of een foto nemen aan de photobooth. Om 18u30 stipt vertrekken de animatoren met de kinderen naar de zaal voor een kennismaking en opwarming voor de show. De opnames zelf starten om 19u00 en duren tot 21u00, met een korte pauze ertussen. 

Bij aankomst in de studio’s in Schelle worden jullie hartelijk ontvangen met een hapje, drankje en frietjes à volonté. Terwijl de kindjes de magie van dichtbij beleven, kunnen de ouders de show op een groot scherm volgen, met een lekker glaasje in de hand. Bereid je voor op nog een aantal verrassingen! Het evenement zal plaatsvinden op vrijdag 20 oktober in de studio’s in Schelle, vanaf 17u30 tot 21u00.

Goed nieuws, er zijn 100 tickets beschikbaar voor de kindjes tussen 6 en 12 jaar om deze show bij te wonen. Ben je bovendien een Proximus-klant? Meld je aan via MyProximus en geniet van 50% korting op de tickets dankzij Enjoy!

Bestel je tickets en tel samen met ons af naar de nieuwe editie! Wees snel, de plaatsen zijn beperkt! 

Bestel hier je ticketstarget blank

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top