Pickx verwarmt je woonkamer tijdens de feestdagen

Kids | Oudejaarsavond wordt een feest voor jong en oud met het aanbod van Pickx+. Voor de kleinsten is er de Studio 100 Kids Party en de volwassenen kunnen het nieuwe jaar inluiden met een exclusieve set van Netsky!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Netsky

Na de kinderen is het aan de volwassenen. Boris Daenen, beter bekend als ons Belgische drum-‘n-bass-trots Netsky, draait rond middernacht zijn beste plaatjes vanuit Los Angeles. De 75 minuten durende show begint om 23u45 en is exclusief te zien op Pickx+.

Netsky is een dj van wereldklasse met fans in alle uithoeken van de aardbol. Hij stond al op de grootste dancefestivals ter wereld, zoals Tomorrowland, Lowlands, Sziget Festival… Hij tourde de wereld rond, sinds 2020 met zijn Glasshouse-show, en noemt sinds kort de City of Angels zijn thuisbasis. Van daaruit bokst hij op oudejaarsavond een unieke liveset in elkaar die je gegarandeerd dansend het nieuwe jaar zullen doen inzetten.

De zender Pickx+ is beschikbaar in de tv-opties Pickx+, Pickx Mix, Pickx Sports, Pickx All Stars en Pickx All Stars & Sports. Ontdek het volledige aanbod van Pickx+!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top