De nieuwe Studio 100 Kids Party: een exclusief feestje voor de jongsten op oudejaarsavond

Kids | Op oudejaarsavond zitten kinderen nergens beter dan bij Pickx, want Pickx trakteert kleine kijkers op een spetterend exclusief feestje om het nieuwe jaar in te luiden. De nieuwe editie van de ‘Studio 100 Kids Party’ heeft heel wat in petto.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Enkel en alleen bij Pickx krijgen de kijkertjes op oudejaarsavond de kans om af te tellen naar het nieuwe jaar met al hun favoriete helden van Studio 100. Op Pickx+ en Pickx Live kijken ze namelijk naar de derde editie van ‘Studio 100 Kids Party’, waarin opnieuw twee teams van Studio 100-personages het tegen elkaar opnemen in leuke challenges. Wie als eerst tien punten krijgt, wint. En wie wint, krijgt de eer om af te tellen naar het nieuwe jaar.

Het wordt een spannende, maar vooral erg leuke wedstrijd waarbij de kinderen thuis mee kunnen doen. Doe je feestpakje aan en dans, speel en zing luidkeels mee tijdens de 'Studio 100 Kids Party'.Opnieuw zal presentatrice Tatyana Beloy het feestje in goede banen leiden. Het eerste team wordt aangevoerd door K3, het tweede door kabouters Plop, Smal en Klus. Daarnaast mag je optredens verwachten van Samson en Marie, Nachtwacht, GameKeepers, Mega Mindy en Piet Piraat. Een kleine verrassing! Die laatste wordt bijgestaan door het nieuwe personage Bertus Bandiet, gespeeld door Remi De Smet, die ontdekt werd bij zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’.

Bekijk de ‘Studio 100 Kids Party’:

  • Op zondag 31 december om 19u in première op de zender Pickx+
  • Op zondag 31 december om 20u op de zender Pickx Live
  • Herbeleef deze spetterende show van 1 januari tot en met 31 januari gratis in de VOD-catalogus

De zender Pickx+ is beschikbaar in de tv-opties Pickx+, Pickx Mix, Pickx Sports, Pickx All Stars en Pickx All Stars & Sports. Ontdek het volledige aanbod van Pickx+!

De zender Pickx Live is beschikbaar in het basisaanbod.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top