Geniet van verfrissende kinderfilms dankzij de Kids promo in de VOD-catalogus

Kids | Het is warm en dat zal waarschijnlijk nog wel even zo blijven. Als je volledig uitgespeeld bent in de tuin, of thuiskomt van een verkwikkend zwempartijtje, is een tijdje televisiekijken de ideale afkoeler. In de Kids Promo collectie in de VOD-catalogus kijk je nu de leukste films voor maar 1 euro!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Missing Link

Sir Lionel Frost doet onderzoek naar allerlei monsters en mythen, maar wordt niet erkend door zijn kleingeestige collega's. In de hoop eindelijk aanvaard te worden door zijn omgeving gaat Frost op avontuur in de Pacific Northwest om er het bestaan van het legendarische schepsel, meneer Link, te bewijzen. Hiervoor wordt hij bijgestaan door de eigenzinnige Adelina Fortnight die tevens over de plattegrond beschikt om Link terug te vinden.


UglyDolls

In Uglyville is het goed om vreemd te zijn. Maar het schattige stadje is eerder een uitzondering. Nadat ze naar de andere kant van een berg zijn gereisd, ontdekken Moxy en haar UglyDoll-vrienden Perfection, een stad waar meer conventionele poppen worden opgeleid voordat ze de echte wereld ingaan om de liefde van een kind te vinden. Al snel leren de UglyDolls wat het betekent om anders te zijn en gaan ze beseffen dat perfectie niet nodig is om gelukkig te zijn.
 

Oeps! Kids overboord...

Finny is een herbivoor en Leah een carnivoor, toch zijn het beste vrienden. In een ark vol andere dieren drijven ze al weken op zee rond zonder enig zicht op het vaste land en de voedselvoorraad begint zorgelijk te worden. Daardoor kan de (ongemakkelijke) vrede tussen de carnivoren en herbivoren elk moment omslaan... Alsof dat niet erg genoeg is, worden Finny en Leah per ongeluk overboord gespoeld, samen met de laatste voedselvoorraden. Gaat het de arkbewoners lukken de kinderen te vinden?


Arthur 3: De strijd tussen twee werelden

Arthur, prinses Selenia en prins Betameche ontdekken dat Malthazard, inmiddels een enorme reus, naar de mensenwereld is gegaan om daar huis te houden. Het drietal moet hem zien te stoppen en de dappere Arthur besluit weer zijn normale formaat aan te nemen omdat hij in de mensenwereld meer kan uithalen tegen Malthazard. Ondertussen duikt ook Malthazards klungelige zoon Darkos op, die roet in het eten dreigt te gooien voor onze drie helden. Een razend spannend vervolg op de eerde avonturen!


Playmobil: De film

Maria en haar jongere broertje Charlie worden op magische wijze getransporteerd naar de fantastische wereld van Playmobil. Daar komen ze robots, Vikingen, ridders, piraten en andere kleurrijke en grappige personages tegen. Als Charlie echter in de klauwen van een kwaadaardige keizer belandt, slaat Maria de handen ineen met een stuntelende geheim agent en een avontuurlijke vrachtwagenchauffeur om haar geliefde broer te redden.


Calamity

In 1863 trekt de 12-jarige Martha Jane met haar familie over de prairie naar het westen van Amerika, op zoek naar een beter leven. Ze moet voor haar broertje en zusje zorgen en de huifkar besturen. Wanneer Martha Jane ten onrechte van diefstal wordt beschuldigd, vlucht ze weg. Het begin van een groot avontuur, waarin ze haar grenzeloze girl power bewijst!


Mirai

Kun is een jongen die zich een beetje vergeten voelt door zijn familie na de geboorte van zijn kleine zusje Mirai. Hij loopt weg van huis en stuit op een magische tuin die dienst doet als een poort naar de tijd. Daar ontmoet Kun zijn moeder als klein meisje en beleeft hij een reeks avonturen met zijn babyzusje, die inmiddels volwassen is.

Je kan al deze films bekijken in de Kids Promo collectie, tussen 22 juni en 5 juli in de Pickx VOD-catalogus

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top