Met de Pickx App en Studio 100 GO Pass gaan je helden overal mee deze zomer

Kids | Zomervakantie, dat betekent zonnige uitstapjes, buiten spelen, barbecueën… maar wat als de verveling toch opspeelt? Wanneer de autorit net iets te lang duurt of de regen roet in het eten gooit, heeft Pickx de oplossing. Want met ons uitgebreid aanbod aan entertainment voor het hele gezin behoort verveling tot de verleden tijd, zowel thuis als onderweg. Bijvoorbeeld: met de handige Pickx App en de Studio 100 GO Pass!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wie deze zomer met het gezin op reis gaat, weet dat de jongsten hun favoriete televisiehelden het liefst overal meenemen. Dankzij Pickx bekijken ze hun favoriete programma’s in de gratis Pickx App overal in de Europese Unie. En met de tv-optie Studio 100 GO Pass bekijk en download je het beste van Studio 100 ook online en in de app. En keuzestress behoort tot het verleden met onze bijzondere playlist.

Pickx selecteerde al een playlist vol vertier voor de jongsten die te vinden is in de op aanvraag catalogus. Daarin vind je voor elk wat wils, van romantiek met ‘Belle en Sebastiaan’, avontuur met ‘Robinson Crusoe’, dans met ‘Ballerina’ en een overdaad aan schattigheid met ‘Paddington’ tot de capriolen van ‘Hopper en de Hamster der Duisternis’. De favoriete helden van Studio 100 zijn ook van partij met ‘K3 – Dans van de Farao’, ‘Maya de Bij – Eerste vlucht’, ‘Samson & Marie: On the road’ en ‘Bumba gaat op reis’.

Ontdek de playlist voor de hele familie en kijk waar je maar bent op Pickx.be en in de Pickx App.

Voor meer Studio 100-plezier kan je terecht bij de Studio 100 GO Pass! Met duizenden afleveringen van series, films en tal van online spelletjes met je favoriete helden, spannende boeken en leuke videoclips is eindeloos plezier gegarandeerd!

Belle en Sebastiaan

In de Alpen, waar de sneeuw ongerept is, de berggeiten van rots naar rots springen en de bergtoppen de wolken raken, woont de jonge Sebastiaan in een vredig dorpje, vlak voor de inval van de Duitsers. Op een dag komt Sebastiaan komt oog in oog te staan met een wilde hond. Hij noemt haar Belle. Een diepe vriendschap bloeit. Maar de dorpelingen verdenken Belle ervan de schapen te doden. Dus gaan ze op jacht… Ondertussen zorgt de bezetter voor beroering in het dorp en verweven heel wat verhalen zich met dat van Belle en Sebastiaan…

Robinson Crusoe

De papegaai Dinsdag woont met een groepje dieren op een paradijselijk eiland. Hij droomt ervan om de rest van de wereld te ontdekken. Na een woeste storm spoelt een vreemd wezen aan op het strand: Robinson Crusoe. Wantrouwig kijken de dieren toe hoe de nieuwkomer het ene rare ding na het andere bouwt. Maar Dinsdag staat helemaal open voor het avontuur: wie weet is dit zijn kans om van het eiland af te raken!

In Vlaamse versie met de stemmen van o.a. Jasper Publie (Robinson), Sven De Ridder (Dinsdag), Maja Van Honsté (Epi), Tatyana Beloy (Kiki), Ludo Hellinx (Scrubby), Liesbeth De Wolf (Rosie) en Peter Van Gucht (Carmello).

Hopper en De Hamster der Duisternis

De jonge Hopper is gek op avontuur. Geen verrassing, want hij is de adoptiezoon van Koning Peter, een beroemde ontdekkingsreiziger. Ooit hoopt hij in de voetsporen van zijn vader te treden, maar hij blijkt behoorlijk onhandig en erg onzeker. Niemand in het Koninkrijk ziet er namelijk uit zoals hij: Hopper is half kip, half haas. Wanneer ‘s lands grootste schurk - zijn eigen oom - ontsnapt uit de gevangenis en op zoek gaat naar de Hamster der Duisternis, twijfelt hij geen seconde. Samen met de humeurige schildpad Abe en Meg, een roekeloze gevechtsexperte met een bijzonder geurtje, gaat hij het gevaar achterna…

De speciale playlist en de Studio 100 GO Pass zijn beschikbaar in de tv-opties Pickx Mix, Pickx All Stars en Pickx All Stars & Sports. Pickx All Stars en Pickx All Stars & Sports bieden bovendien extra entertainment met Netflix, Disney+ en nog veel meer. Ontdek nu onze leuke zomeraanbiedingen voor deze tv-opties en neem je helden overal mee

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top