Kijkvoer voor de hele familie deze zomer op Netflix

Kids | Zomervakantie, dat betekent zonnige uitstapjes, buiten spelen, barbecueën… maar wat als de verveling toch opspeelt? Wanneer de autorit net iets te lang duurt of de regen roet in het eten gooit, heeft Pickx de oplossing. Want met ons uitgebreid aanbod aan entertainment voor de hele familie behoort verveling tot de verleden tijd, zowel thuis als onderweg. Bijvoorbeeld: met het Netflix-aanbod!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Sonic Prime

De blauwe supersonische egel is terug voor nieuwe exclusieve avonturen op Netflix. De spelletjesmascotte was al het onderwerp van verschillende strips, boeken, animatiefilms en tv-series. Op Netflix vind je verschillende titels terug over Sonic, waaronder ‘Sonic Prime’, waarvan binnenkort een tweede seizoen verschijnt.

In dat tweede seizoen neemt het met actie gevulde leven van Sonic nieuwe hoogtes aan wanneer Dr. Eggman de wereld op zijn kop zet. De blauwe held moet alle uithoeken van de vreemde wereld afreizen om zijn vrienden te redden. Onderweg komt hij nieuwe compagnons tegen die hem helpen op zijn bijzondere avontuur.

Het tweede seizoen van ‘Sonic Prime’ is vanaf 13 juli beschikbaar op Netflix.

Pokémon Ultimate Journeys

Pokémon Ultimate Journeys’ is al het 25ste seizoen van de geanimeerde serie over de wereld van van de Pokémon en hun trainers. In deze reeks zijn Ash en Goh samen opavontuur. De eerste wil nog steeds de beste trainer aller tijden worden en doet mee aan de World Coronation Series, terwijl de tweede lid wil worden van Project Mew.

De animatiereeks rond Pokémon is aan zijn laatste seizoen toe gekomen, dus dit is het seizoen waarin we afscheid nemen van Ash en zijn vrienden. De serie is vanaf 23 juni te bewonderen op Netflix.

‘Pokémon Ultimate Journeys’ is vanaf 23 juni beschikbaar op Netflix.

The Sea Beast

Deze animatiefilm gaat over Jacob Holland, een legendarische zeemonsterjager. Op een dag ontdekt hij een klein meisje, Maisie, dat stiekem aan boord van zijn schip is gekropen. Jacob krijgt de opdracht om een enorm, rood zeemonster te doden, maar met de hulp van Maisie leert hij dat de verkeerd begrepen monsters helemaal niet zo kwaadaardig zijn als ze lijken.

De animatiefilm ‘The Sea Beast’ is geregisseerd door Chris Williams, die je zou kunnen kennen van ‘Big Hero 6’ of ‘Moana’ en was meteen een hit bij zowel de filmcritici als het publiek.

Ontdek ‘The Sea Beast’ nu op Netflix.

Mowgli: Legend of the Jungle

Deze Brits-Amerikaanse avonturenfilm is een nieuwe filmadaptatie van de Mowgli-verhalen van Rudyard Kipling. Die spelen zich af in de Indische jungle, waar een jongen opgevoed wordt door wolven en deel wordt van het dierenrijk. Toch blijft het nabije dorp zijn aandacht trekken, want hoort hij wel helemaal thuis tussen de panters, slangen, apen en wolven?

Andy Serkis, die gezien wordt als een expert op het gebied van motion capture technieken, nam plaats in de regisseursstoel voor deze ambitieuze adaptatie met een realistische look. De hoofdrol ging naar tieneracteur Rohan Chand. In stemmenrollen horen we onder anderen Christian Bale, Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett en Tom Hollander.

Ontdek ‘Mowgli: Legend of the Jungle’ nu op Netflix.

Enola Holmes 1 & 2

Enola, het kleine zusje van de legendarische detective Sherlock Holmes, staat zelf ruimschoots haar mannetje. Dat was te lezen in de boekenreeks ‘The Enola Holmes Mysteries’ van Nancy Springer en wordt nog eens duidelijk in de filmadaptaties van die boeken, de twee ‘Enola Holmes’-films op Netflix.

Millie Bobby Brown kruipt in de huid van de jonge, ambitieuze privédetective die in de eerste film op zoek gaat naar haar verdwenen moeder en in de tweede haar eerste officiële zaak aanneemt. Naast haar zien we Henry Cavill als grote broer Sherlock, Sam Claflin als Mycroft en Helena Bonham Carter als hun moeder.

Ontdek ‘Enola Holmes’ en ‘Enola Holmes 2’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top