Deze krokusvakantie vind je de beste kinderfilms in de VOD-catalogus

Kids | De krokusvakantie is het ideale moment voor groot en klein om weg te dromen bij een fantastische kinderfilm. In de VOD-catalogus van Pickx vind je van 16 februari tot en met 6 maart een selectie creatieve, hilarische en prachtige films voor de hele familie, maar vooral voor de jongsten!

Door Pickx

Deel dit nieuws

DC League of Super Pets

Krypto de Superhond en Superman zijn twee handen op één buik. Ze beschikken allebei over superkrachten en wenden die aan om de misdaad in Metropolis te bestrijden. Maar op een dag worden Superman en de leden van de Justice League ontvoerd en moet Krypto een plan bedenken om zijn baasje te redden. Hij leert een bende dieren uit het asiel kennen en leert ze om om te gaan met hun nieuwe superkrachten. Samen willen ze Superman en zijn vrienden terugvinden en bevrijden.

‘DC League of Super Pets’ is van 16 februari tot en met 6 maart beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

Pieter Konijn 2

Zij die Pieter Konijn kennen, weten dat hij al eens ondeugend kan zijn. Nu Thomas en Bea getrouwd zijn en Bea kinderboeken maakt over hun avonturen met het pratende konijn, voelt Pieter zich wat verloren. Hij vindt dat hij in de boeken als te gemeen wordt afgeschilderd. Pieter vertrekt naar de ruige buitenwijken van de stad, waar zijn kattenkwaad wel gewaardeerd wordt. Tot zijn familie plots in gevaar blijkt te zijn en hij voor eens en altijd moet kiezen wat voor soort konijn hij wil zijn. Deze films zijn gebaseerd op de verhalen van Beatrix Potter.

‘Pieter Konijn 2’ is van 16 februari tot en met 6 maart beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

Puss in Boots

De rosse gelaarsde kat kennen we als een vaste bondgenoot van Shrek in de welbekende films van DreamWorks. In ‘Puss in Boots’ krijgt hij zijn plekje in de spotlights. We zien hoe de kat lang niet altijd een vlotte charmeur was. Hij groeide op in een weeshuis met zijn beste vriend Humpty Alexander Dumpty. Hun kattenkwaad bezorgde hen al snel een slechte reputatie. De kat is eropuit om zijn goede naam te herstellen, maar zijn oude vriend staat hem in de weg.

‘Puss in Boots’ is van 16 februari tot en met 6 maart beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

Minions: Hoe Gru superschurk werd

Ben je klaar voor de Minions? In deze film ontdekken we hoe hun baas Gru de superschurk werd die hij nu is. In de jaren 70 probeert de jonge Gru zich aan te sluiten bij een groep superschurken, genaamd de Vicious 6. Zij hebben namelijk net hun leider, de legendarische Wild Knuckles, afgezet. Wanneer de sollicitatie rampzalig afloopt moeten Gru en zijn Minions op de vlucht slaan voor de Vicious 6. En dat is het moment waarop hij uit een onverwachte hoek hulp krijgt, van niemand minder dan Wild Knuckles zelf. Gru ontdekt dus dat zelfs slechteriken een beetje hulp van vrienden nodig hebben.

‘Minions: Hoe Gru superschurk werd’ is van 16 februari tot en met 6 maart beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

Strange World

In “Strange World” maak je kennis met een legendarische familie ontdekkingsreizigers, de Clades. Zij proberen een onbekend en verraderlijk land te verkennen samen met een bont gezelschap, waaronder een ondeugende blob, een hond met drie poten en een heleboel uitgehongerde wezens.

De stemmencast in de originele versie bestaat uit Jake Gyllenhaal als Searcher Clade, een familieman die op een onvoorspelbare missie uit zijn vertrouwde omgeving treedt; Dennis Quaid als ontdekkingsreiziger en Searcher's vader, Jaeger; Jaboukie Young-White als Ethan, Searcher's 16-jarige zoon die naar avontuur verlangt; Gabrielle Union als Meridian Clade, een volleerde piloot en Searcher's partner in alles; en Lucy Liu als Callisto Mal, de onverschrokken leider van Avalonia die de verkenning van de Strange World leidt.

De film is geregisseerd door Don Hall (Oscar®-winnende “Big Hero 6,” “Raya and the Last Dragon”) en Qui Nguyen (co-writer “Raya and the Last Dragon”).

‘After World is van 16 februari tot en met 6 maart beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

Ontdek ook ‘Big Trip 2’, ‘Even Mice Belong in Heaven’, ‘Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet’, ‘Avalonia’, ‘Lyle, Lyle, Crocodile’ en meer films voor kinderen in de VOD-catalogus van Pickx deze krokusvakantie.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top