Vernieuwd Studio 100 TV staat helemaal in het teken van muziek!

Kids | Je favoriete Studio 100-hits vind je vanaf 1 februari dagelijks op de zender Studio 100 TV, die omgetoverd wordt tot een ware muziekzender. Naast genieten van leuke en grappige filmpjes van hun favoriete figuren, kunnen kinderen er nu dus ook op volle borst meezingen en dansen!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het aanbod van Studio 100 op Pickx verandert vanaf 31 januari. De zender Studio 100 Hits verdwijnt uit de tv-opties Pickx Mix, Pickx All Stars en Pickx All Stars & Sports, maar niet getreurd, want al dat muzikaal genot is vanaf dan te vinden op de vernieuwde zender Studio 100 TV, die beschikbaar is in het basisaanbod van Pickx, en op Studio 100 GO!

Die zender wordt namelijk omgetoverd tot een echte muziekzender waar kinderen elke dag hun favoriete muziek van de Studio 100 figuren kunnen vinden. Naast de leuke fragmenten, valt er op Studio 100 TV dus ook heel wat te dansen, zingen en springen tijdens de uitzendingen van video-, show- en karaokeclips van K3, Samson & Marie, Nachtwacht, Bumba, Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy en hun vrienden.

Ontdek hier het dagelijks programmaoverzicht.

Extra plezier dankzij de Studio 100 GO Pass

Wie maar geen genoeg krijgt van de helden van Studio 100, kan zoals steeds terecht bij Studio 100 GO Pass! In de gratis versie van de app is al heel wat leuks te vinden, maar wie er alles uit wil halen, kan ofwel als alleenstaande tv-optie, ofwel als onderdeel van de tv-optie Pickx Mix, de volledige versie van de app gebruiken. In de app en op zender 49 heb je dan onbeperkt toegang tot duizenden afleveringen, filmpjes, shows, specials en videoclips van de Studio 100 figuren, meer dan 40 spelletjes, meer dan 100 boeken en meer!

Probeer Studio 100 GO Pass alvast 1 maand gratis als een aparte tv-optie of inbegrepen in het familiepakket van Pickx Mix

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top