Nagelbijten met deze series deze maand in Pickx Mix

Kids | Abonnees met de tv-optie Pickx Mix krijgen de komende maand onder andere een resem fictie- en documentairereeksen voorgeschoteld waardoor je je geen moment zal vervelen. Dit zijn onze kijktips voor de maand februari in de tv-optie Pickx Mix.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Death in Paradise: seizoen 12

In het twaalfde seizoen van ‘Death Paradise’ moet rechercheur Ralf Little ‘onmogelijke’ moordzaken proberen op te lossen. De setting lijkt alvast de moeite te zijn, want hij trekt daarvoor naar een prachtig Caribisch eiland. Hij is de perfecte man voor de job, maar de man heeft een hekel aan zon, zee en zand. Wanneer Ralf naar Saint-Marie op het kleine eiland Martinique wordt gestuurd om een mysterieuze moord op te lossen, voelt hij zich dan ook helemaal niet op zijn plek… Met daarbij nog een vleugje Britse humo erbij, maakt dat ‘Death in Paradise’ een must see is.

Ontdek het twaalfde seizoen van 'Death in Paradise' vanaf 17 februari om 21u op BBC First, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. 

Bermuda Triangle: Into Cursed Water

Iedereen heeft wel eens gehoord van de Bermudadriehoek. Er gaan bijzonder veel verhalen de ronde over. Deze wateren, die worden begrensd door Florida, Bermuda en Puerto Rico, hebben talloze schepen, vliegtuigen en hun bemanningen opgeslokt, waarvan sommige spoorloos zijn verdwenen. In ‘Bermuda Triangle: Into Cursed Waters’ onderzoekt een eliteteam de Bermudadriehoek met behulp van een geheim wapen: een kaart, waar tientallen jaren aan is gewerkt, waarop de locatie van nietgeïdentificeerde onderzeese wrakken en abnormaliteiten worden weergegeven.

Ontdek 'Bermuda Triangle: Into Cursed Water' vanaf 20 februari om 21u25 op History Channel, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. 

The Net: Prometheus

‘The Net’ is een internationaal drama dat is onderverdeeld in drie unieke series die afzonderlijk van elkaar te bekijken zijn. De series, 'Promised Land', 'Prometheus' en 'Powerplay,' spelen zich respectievelijk af in Duitsland, Oostenrijk en Italië. Elke serie verkent unieke aspecten binnen de miljoenenbusiness van het internationaal voetbal. Van het speelveld tot de bestuurskamer en van intieme verhalen over verdriet tot wanhopige gevechten rondom macht, controle, wraak en succes. 'The Net' biedt een dieper inzicht in wat zich achter de schermen van het internationale voetbal afspeelt. Met een cast met Raymond Thiry ('Penoza', 'Undercover') en Tom Wlaschiha ('Game of Thrones', 'Stranger Things') krijgen we alvast enkele bekende namen te zien.

Ontdek 'The Net: Prometheus' vanaf 6 februari op Fox, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top