Buzz wordt vijfde lid van Astralis

Nieuws | Het heeft even geduurd, maar het nieuwe roster van Astralis is eindelijk bekend. De 19-jarige Christian "Buzz" Andersen wordt het nieuwste lid van de Deense organisatie. Dat betekent dat MistR terugkeert naar het academy team Astralis Talent.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Na lang zoeken heeft Astralis eindelijk een vijde man voor haar CS:GO-roster gevonden. Twee maanden na het vertrek van k0nfig voegt de Deen Buzz zich bij het team. De organisatie is dus tot de conclusie gekomen dat het experiment met academy speler MistR mislukt is. Daarom verhuist hij terug naar Astralis Talent.

Er is niet veel bekend over de 19-jarige nieuwkomer. Hij kwam het meest recent in de schijnwerpers te staan na zijn eindzege in de POWER Ligaen als onderdeel van MASONIC. Het voormalige roster van Buzz klopte Astralis Talent met 2-1 in de grote finale.

De eerste onderhandelingen met MASONIC begonnen al in oktober. Er kwam toen geen doorbraak, en Astralis schakelde over naar gesprekken met Sprout en Heroic. Ook daar draaiden de onderhandelingen op niets uit. Zo kwam Buzz opnieuw in het vizier van de Denen.

“Ik ben erg blij en echt trots,” aldus Buzz. “Ik heb de spelers van het Astralis-team jarenlang bestudeerd en naar hen gekeken, en dat heeft mij in veel opzichten gevormd als CS-speler. Het feit dat ik mezelf nu een Astralis-speler kan noemen in een team met verschillende van die spelers en in de rol die ik me altijd heb voorgesteld, is gewoon waanzinnig cool.”

Het wordt afwachten of de jonge Deen zijn goede prestaties kan herhalen aan de top van de CS:GO-scene. Het zal in ieder geval nog even duren voor we dit nieuwe Astralis in actie kunnen zien tijdens een groot toernooi: de organisatie liep onlangs de kwalificatie voor IEM Katowice 2023 mis.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top