VALORANT: G2 mikt op NA-superteam voor 2023

Nieuws | G2 Esports zou de voormalige Sentinels-sterren ShahZaM en dapr aangetrokken hebben voor zijn VALORANT-roster. Hoewel G2 geen plaats kreeg in de franchised league van Riot, heeft het nog steeds duidelijk interesse in de snel groeiende esport. Ook Erik ‘penny’ Penny, Maxim ‘wippie’ Shepelev zouden een contract krijgen, samen met de nog onbekende OXY.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Volgens de gespecialiseerde website dotesports zou G2 Esports ShahZaM en dapr, voormalige sterren van Sentinels, aangetrokken hebben voor een nieuw VALORANT-roster. Die geruchten worden versterkt door de teasers die de organisatie vorige week gaf op haar gloednieuwe G2 VALORANT Twitter-account.

Ondanks G2 geen plaats in de franchised league van Riot kreeg, vanwege een incident met de voormalige CEO ocelote, lijkt de organisatie nog steeds interesse in de scene te hebben. Het zou een competitief Noord-Amerikaans roster willen oprichten om deel te nemen aan het Ascension-circuit. De winnaar van die competitie kan een plaats veroveren in de International League.

Naast ShahZaM en dapr zou het roster naar verluidt ook de voormalige Version1-spelers Erik ‘penny’ Penny en Maxim ‘wippie’ Shepelev bevatten. De laatste speler van het team zou OXY zijn. De nog onbekende youngster maakte indruk met sterke prestaties in de Proving Grounds-competitie.

Deze geruchten komen overeen met G2’s meest recente teaser op sociale media. De organisatie postte afgelopen weekend een bliksemschicht op Twitter. De community ontdekte snel dat die sterk lijkt op het embleem van de DC-Comics superheld Shazam.

Hoewel G2 geen VALORANT-partnerschap gekregen heeft, kan de organisatie nog steeds een plek veroveren in de internationale scene dankzij het nieuwe Ascension-toernooi. De vraag is of G2 met dit team een comeback kan maken naar de top van de VALORANT-esport.

G2 kan zich alvast laten inspireren door het succes van haar vrouwelijke VALORANT-roster. G2 Gozen werd wereldberoemd door enkele weken gelden het allereerste VALORANT Game Changers-toernooi te winnen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top