'De ultieme held' : De Studio 100-personages maken zich klaar voor de Studio 100 Kids Party!

Kids | Het eindejaar ligt op de loer en wij tellen nu al af naar de feestdagen! En dat doen we niet alleen. Net zoals tijdens de Studio 100 Kids Party, nemen enkele Studio 100-helden het tegen elkaar op in leuke challenges. Bekijk 4 exclusieve afleveringen van 'De ultieme held' en kom te weten wie de nummer 1 is!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Iedereen heeft een favoriete Studio 100-held, maar wie is nu de ultieme held van alle helden? Is het iemand met krachten zoals Nachtwacht, GameKeepers, Mega Mindy of Mega Toby? Of veroveren K2, Samson & Marie, Baba Yega of Piet Piraat de eerste plaats? Personages uit twee verschillende verhalen zullen het tegen elkaar opnemen in tal van leuke challenges. Wie er als eerste in slaagt om 10 punten te verdienen, wint de challenge. Zo gaat K2 de strijd aan met GameKeepers en testen ze hun kennis over elkaar in de eerste spannende spelletjesronde. 

De show wordt gepresenteerd door Tatyana Beloy. Wanneer de ultieme held bekend is, dansen en zingen we samen het nieuwe jaar in!

Bekijk hier exclusief de afleveringen van 'De ultieme held'!
Tel samen met je favoriete Studio 100-helden af naar een spetterende start van 2023! Dans en zing luidkeels mee tijdens de Studio 100 Kids Party op 31 december vanaf 19u.

Studio 100 Kids Party gratis voor iedereen!

Maak je alvast klaar om te feesten met het hele gezin! Kijk gratis naar de show op 31 december om 19u op live.pickx.be/kidsparty. Goed nieuws, je kan de show nog herbekijken via deze link tot 8 januari!

Voor de Proximus Pickx klanten

De Proximus Pickx klanten met tv-opties Pickx+, Pickx Mix, Pickx Sports, Pickx All-Stars of Pickx All Stars & Sports kunnen bovendien genieten van de show op 31 december om 19u de zender Pickx+ op tv en in de Pickx app.

De klanten met Pickx Mix, Pickx All-Stars of Pickx All Stars & Sports kunnen de show ook herbekijken tot 8 januari in de op aanvraag catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top