Aftellen naar Nieuwjaar met de grootste Studio 100-hits

Kids | De kleinsten tellen af naar nieuwjaar met ‘Studio 100 Kids Party’, en nu kunnen ze zich dankzij de Studio 100 GO app al voorbereiden op dat muzikale feest. De beste hits van Studio 100 zijn er terug te vinden, en wie weet wint jouw kroost wel een leuk feestpakket met de Plopsa GoldCard! Wij zetten voor de gelegenheid enkele van de grootste Studio 100-hits op een rij.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ook voor de jongsten is oudejaarsavond een feest, want terwijl de volwassenen van een glaasje cava en een uitgebreid diner genieten, feesten zij erop los met de ‘Studio 100 Kids Party’. Daarin luiden de helden van Studio 100, waaronder Mega Mindy, Nachtwacht en K3 het nieuwe jaar in. Deze spetterende show vol humor, dans en muziek is gratis voor iedereen te vinden in de kindersectie op pickx.be.

Bovendien zijn er van 12 tot 16 december prachtige prijzen te winnen via Pickx Wonderland, zoals feestpakketten ter waarde van 100 euro met daarin maskers, een pluche Samson of Maya de Bij, spelletjes en veel meer. Als kers op de taart is er ook een Plopsa GoldCard ter waarde van 174,99 euro, waarmee je een jaar lang toegang krijgt tot alle parken en attracties van Plopsa ter wereld!

Maar voor wie niet meer kan wachten, is er goed nieuws! Want de leukste liedjes van Studio 100 vind je ook in de Studio 100 GO app.

Om je een voorsmaakje te geven van de grote Studio 100-hits die in de app te vinden zijn, zetten we enkele van de populairste liedjes van de helden van Studio 100 op een rij.

Samson & Marie – Samsonrock

Kabouter Plop – Kabouterdans

K3 – Waterval

Mega Mindy – Ik Ben Mega Mindy

Piet Piraat – Piet Piraat

Alle liedjes vind je terug in de Studio 100 GO app.

Win de Studio 100 Kids Party Box, met feestartikelen van elke Studio 100-personage, en ontdek nog meer leuke cadeaus in december via Pickx Wonderland! 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top