VALORANT: Onze Belgen verzetten zich in Coupe de France

Nieuws | De onderste bracket van deze Coupe de France op VALORANT onthult stillaan zijn geheimen. De wedstrijden worden steeds spannender en de verrassingen zijn talrijk. Onze laatste Belgische vertegenwoordigers blijven blijven hun mannetje staan.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het aantal Belgische vertegenwoordigers in deze Coupe de France op VALORANT is iets minder talrijk geworden, sinds de uitschakeling van Sector One afgelopen weekend. Een nederlaag tegen CGN Esports maakte een einde aan het avontuur van het Brusselse team.

Het Belgische HEET kreeg echter de kans om hun regiogenoten te wreken. Het team, geleid door Kinguyen, was uit de top bracket gekegeld na een verlies tegen Bonk.

De spelers moesten dus winnen om hun avontuur te mogen voortzetten. In de wedstrijd tegen CGN Esports beheersten de teamgenoten van Kinguyen de debatten. Het roster won met 2-0 na een snelle laatste map. 

Na deze partij werd onze Belg verkozen tot MVP. Dankzij deze overwinning moesten de spelers aan de bak tegen Bref, dat met 2-1 verloor van EMOJIPOUCE.

Dit was een zeer spannende wedstrijd, waarbij de winnaar een ticket kreeg voor de lower bracket final. Het winnende team moest het opnemen tegen de verliezer van de finale tussen Mandatory en Bonk.

In deze clash stonden de Franse spelers van Bref, onder leiding van Fatiiiih, meer onder druk dan hun tegenstanders. Ze kwamen nooit in hun spel en HEET wist de match goed af te werken.

Op Ascent kregen we een eenzijdige wedstrijd te zien, met slechts twee rondes gewonnen door Bref… Dat scenario werd nog eens herhaald op Haven, met een dominante 13-3 als resultaat.

HEET kan zich dus in alle rust voorbereiden op zijn toekomstige tegenstander, één van de twee ploegen in de upper bracket. Hun volgende ontmoeting staat gepland voor 10 december. Kinguyen zal zijn stempel ongetwijfeld op die wedstrijd willen drukken.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top