Nieuwe afleveringen van ‘Teen Titans Go’ elke dag op Cartoon Network

Kids | Vanaf 28 november geniet je elke dag om 17u20 van nieuwe afleveringen van het zevende seizoen van ‘Teen Titans Go!’ op Cartoon Network. Robin, Beast Boy, Cyborg, Raven en Starfire moeten hun leven als jonge superhelden opnieuw combineren met hun dagelijkse beslommeringen als tieners.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In ‘Teen Titans Go!’ zien we de jeugdige versies van enkele van de grootste superhelden van het DC-universum aan het werk. In de twist op de wereld waar onder anderen Batman, Superman en Wonder Woman de plak zwaaien, zijn het niet de helden van de Justice League die de wereld moeten zien te redden, maar wel de veel jongere Teen Titans. Maar die jonge tieners hebben ook andere kopzorgen.

Wanneer ze de wereld niet aan het redden zijn, leven Robin, Beast Boy, Cyborg, Raven en Starfire samen als tieners zonder bemoeizuchtige volwassenen. De misdaad bestrijden is zeker niet hun enige prioriteit. De jonge helden worstelen ook met andere problemen zoals beslissen wie de was doet, achterhalen wat de leukste grap ter wereld is en uitzoeken waar ze de lekkerste sandwich kunnen vinden. De Titans staan altijd paraat voor een avontuur, binnen én buiten het huis.

Deze populaire animatiereeks ging van start in 2013 en vergaarde sindsdien een schare trouwe fans. Ook de film ‘Teen Titans Go! To the Movies’ was een succes bij het jonge publiek. Het zevende en nieuwste seizoen is nu te zien op Cartoon Network. Elke dag kan je nieuwe afleveringen ontdekken.

Bekijk de nieuwe afleveringen van ‘Teen Titans Go!’ elke dag om 17u20 op Cartoon Network of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top