'Strange World' neemt je mee op een ontroerende en mysterieuze reis

Kids | De nieuwe Disneyfilm 'Strange World' is nu in de bioscoop! Ben je klaar voor een epische reis naar een onbekende, vijandige wereld vol fantastische wezens? Pickx vertelt je meer over deze kleurrijke nieuwe film.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De titel van de film zegt het al, je word meegenomen op een reis in een vreemde wereld. We volgen het personage van Searcher Clade, een jongen die op expeditie gaat naar onbekende gebieden. Hij heeft zijn passie overgeërfd van zijn vader Jeager Clade, een vermaard ontdekkingsreiziger. Maar wil hij echt in zijn vaders voetsporen treden? En wat wil hij doorgeven aan zijn eigen zoon, Ethan, die mee op expeditie is?

Deze familiefilm toont je het verhaal van drie generaties in een bijzondere wereld. Het decor wordt gevormd door een afgelegen, mysterieuze en vijandig gebied waarin de hoofdpersonen op elkaar zijn aangewezen om te overleven. Ze verkennen niet alleen nieuwe gebieden maar leren zichzelf ook beter kennen, is de boodschap van deze film.

Kleurrijk

Wat opvalt aan de trailer voor 'Strange World' is ongetwijfeld het prachtig getekende universum waarin het verhaal zich afspeelt. Als kijker kan je in deze film verbazingwekkende landschappen, intrigerende wezens en de schoonheid van deze fictieve wereld ontdekken.  

Dat deze film visueel zo gedetailleerd is uitgewerkt, is te danken aan scenarist Qui Nguyen en regisseur Don Hall. Zij werkten eerder aan het succesvolle 'Raya en de laatste draak' en 'Encanto', twee films die eveneens uitblinken door hun visueel ontwerp en cinematografie.

Centraal in het verhaal van 'Strange World' staat de vraag welke waarden wij doorgeven aan de volgende generaties en hoe we in de wereld staan. Dit onderwerp is vandaag de dag brandend actueel vanwege de klimaatverandering en alleen al daarom is het de moeite waard om deze film een kans te geven in de bioscoop!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top