Studio 100 bereidt je voor op de komst van de Sint!

Kids |

De Sint en zijn Pieten zijn zich al volop aan het voorbereiden om je te voorzien van cadeautjes en snoepgoed, maar zijn je kindjes al klaar? Kom samen met je favoriete Studio 100 helden helemaal in de Sinterklaasstemming. Vanaf 20 november kan je de leukste Sintprogramma’s bekijken op de zender Pickx Live of in de gratis Studio 100 GO app.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De Grote Sinterklaasshow 2021

Geen Sintfeest zonder de Grote Sinterklaasshow! Juist ja: dat kan je je niet inbeelden. In afwachting van de nieuwe editie begin december trakteert Pickx je al op de twee prachtige spektakels van de voorbije jaren. Blik op zondag 20 november even terug naar de show van vorig jaar dat extra speciaal is voor de kleine K3 fans, want het was het allereerste optreden van Julia als gloednieuw K3'tje.

Op 27 november word je meegenomen in een spannende Sinterklaasshow in het decor van Plopsa Hotel in De Panne. Een spektakel met muziek, humor en een verrassende twist. Marie en Samson vergezellen de Sint als hoofdrolspelers en beleven een feestelijk avontuur samen met al hun Studio 100 vrienden.

Kijk naar 'De Grote Sinterklaasshow' met Julia op zondag 20 november en naar 'De Grote Sinterklaasshow’ in het Plopsa Hotel op zondag 27 november op Pickx Live (zender 11) of in de Pickx-app.


"Ahum. Ahum. Ahum. Aan allen die naar het Sportpaleis komen, proficiat! Aan allen die dit jaar niet naar het Sportpaleis komen ... ook proficiat!" Want dankzij Pickx & Studio 100 kunnen álle kindjes genieten van De Grote Sinterklaasshow!

De Grote Sinterklaasshow 2022

De Sint heeft vanuit Spanje aangekondigd dat hij op 3 & 4 december 2022 samen met zijn roetpieten het Antwerpse Sportpaleis op stelten zal zetten.

Natuurlijk heeft de Sint ook al jouw Studio 100 helden uitgenodigd om het feest helemaal compleet te maken. Samson & Marie, Nachtwacht, Mega Mindy, Plop, Piet Piraat, Bumba, GameKeepers en K3 zijn allemaal van de partij.

De nieuwe editie van ‘De Grote Sinterklaasshow’ wordt op zondag 4 december om 11u live uitgezonden in tv-première voor Pickx-abonnees op Pickx+ (zender 13 van je tv). Een uur later is de show hier beschikbaar voor alle kindjes. Om 13u30 is er ook een speciale uitzending in gebarentaal voor de slechthorende kindjes. Heb je nog geen Pickx+? Probeer deze exclusieve zender nu gratis gedurende één maand of ontdek meteen meer binnen de tv-optie Pickx Mix!

Nog niet uitgekeken? Je vindt ook een speciale collectie van Sinterklaas terug in de Proximus VOD-collectie van 20/11 tot en met 2/12!

Mensen die geen klant zijn van Proximus Pickx kunnen wel alle afleveringen van de 'Sinterklaaskapoentjes' en de 'Sintkaraoke' bekijken in de gratis Studio 100 GO App van 15 november tot en met 27 november.


Sintkaraoke

Zing ook luidkeels mee met de populairste Sinterklaasliedjes tijdens de 'Sintkaraoke'! Zo ben je helemaal klaar voor de bijpassende zangstonde als je je schoentje zet.

Kijk 'Sintkaraoke' op zondag 20 en 27 november op Pickx Live (zender 11 van je tv of in de Pickx-app) en op Pickx.be voor iedereen! 

Sinterklaaskapoentjes

Het programma wordt op de weekdagen aangevuld door de 10 afleveringen van de ‘Sinterklaaskapoentjes’. Joyce, Marie en James bereiden ons voor op de komst van Sinterklaas. Daarvoor krijgen ze de hulp van Piet, die het erg druk heeft met de pakjesplanning en soms wat paniek zaait! Joyce knutselt erop los, Marie leeft zich uit in de keuken en James filosofeert samen met een groep kinderen over Sinterklaas en zijn ijverige Pieten. Als afsluiter zingen ze allemaal samen een leuke Sintmedley! Deze tien afleveringen wil je zeker niet missen terwijl je wacht op de Sint.

Kijk 'Sinterklaaskapoentjes' van 21 november tot en met 2 december elke weekdag op Pickx Live (zender 11 van je tv of in de Pickx-app) en op Pickx.be voor iedereen!

Het programma: 

Voor de Pickx-klanten op Pickx Live (zender 11) en in de Pickx-app 

  • Zondag 20/11 om 16u40: ‘De Grote Sinterklaasshow’ met Julia 
    Zondag 20/11 om 18u25: ‘Sintkaraoke’ aflevering 1-2 
  • Maandag 21/11 – Vrijdag 25/11 om 17u15 Pickx Live: ‘Sinterklaaskapoentjes’ aflevering 1-5  
  • Zondag 27/11 om 16u45: ‘De Grote Sinterklaasshow’ in het Plopsa Hotel 
  • Zondag 27/11 om 18u15: ‘Sintkaraoke’ aflevering 3 
  • Maandag 28/11 – Vrijdag 2/12 om 17u15: Pickx Live: ‘Sinterklaaskapoentjes’ aflevering 6-10 

Bekijk de bovenstaande programma’s op elk moment tussen 20 november en 2 december in de Proximus VOD-collectie 

 
Een selectie hiervan is ook beschikbaar voor iedereen in de gratis Studio 100 GO App, neem alvast een kijkje! 

Voor de Pickx-klanten op Pickx+ (zender 13) en in de Pickx-app 

  • Zondag 4/12 om 11u: ‘De Grote Sinterklaasshow’ in tv-première 
  • Zondag 4/12 om 13u30: De Grote Sinterklaasshow: speciale uitzending in gebarentaal voor slechthorende kindjes
Voor alle kindjes (ook als je nog geen abonnee bent bij Proximus Pickx) 
Je kan deze show nog tot 8 januari 2023 herbekijken op pickx.be of in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top